Välja valituks osutus OÜ Indoorsi, 15 aastase staaziga, kuid hetkel lapsepuhkusel viibiv sisekujundaja Janne Maal. Peale ägedate ideede sai määravaks kaalukeeleks aga asjaolu, et Janne ei soovinud saada tasuta kooki ja kohvi. Janne soovib, et see kook ja kohvi antakse iga päev kellelegi, kes tundub seda vajavat või lihtsalt mõnele toredale kohviku külastajale. Vastutasuks soovib Janne, et üllatuse saaja kirjutaks mõned read endast ja söödud koogist ning kohviku meeldivusest raamatusse, mille Janne lõpuks endale mälestuseks saab.

Seega on kõigil Põlva talupoe kohviku külastajatel võimalik osa saada 40 000 eurost. Ka teised sisekujundaja üleskutsele vastanud ei jää tühjade kätega. Kõik osalejad saavad endale kingituseks ühe tasuta kohvi ja koogi ning kõik, kes ka oma ideid meile esitasid kolm tasuta kohvi ja kooki.

Veel enne, kui kohvik 27.aprillil talupoe sünnipäevapeo käigus avatakse saavad aga kõik soovijad sellele oma käed külge lüüa. Läheb käiku teine Janne suurepärastest ideedest. Kõik tööd kohviku remondi ja sisekujunduse osas toimuvad workshoppide näol. Seega on kõigil soovijatel võimalus tulla ning oma käega kaasa aidata Põlva ühe omanäolisema kohviku loomisele. Workshoppide käigus saab aga kätt proovida nii mõnelgi põneval alal nagu mööbli restaureerimine, vanadele asjadele uue hinge andmine, oma kätega meisterdamine.