Millega oled suvel tegelenud?

Käisin Euroopa Noorte Olümpiafestivalil, kus kettaheites saavutasin kuuenda koha. Festival korraldati Türgis ja osalejaid oli kőikidest euroopa riikidest. Teine pikem välisreis viis mind Prantsusmaale, kus viidi läbi maailmameistrivőistlused noortele. Seal osalesin kuulitőukes (23.koht) ja kettaheites (21.koht).

Augustis vőistlesin kolmel alal Vőrus Rukkilillemängudel. Sain kaks kuldmedalit - kettaheites (42,69m), kuulitőukes (14,21m) ja hőbemedali vasaraheites (43,99m).

Käid võistlemas ka kooli ajal, kuidas õppimisega edasi jõuad?

Eks pingutada tuleb, peale vőistlusi pean järele őppima ja vastama.

Kaua oled treeninud?

Üldse olen trenni teinud kolm aastat. Tősisemalt sai tegelema hakatud 2010. aastal, kui oli näha, et tulemused aina paremaks lähevad.

Kus treenid ja kes on treener?

Pőhiliselt kodus. Mind treenib ema. Suur osa peale-kooli-ajast kuulubki trennile. Ja nii peaaegu igal őhtul. Vaba aega jääb vähe.

Kes võistlustel käimisi finantseerib?

Ikka vanemad, käivad ka ise kaasas. Vald on ka toetanud. Suurem osa on siiski vanemate kanda.

Mida teed vabal ajal?

Niipalju kui seda jääb, suhtlen arvuti teel sőpradega ja veedangi aega netis. Kuulan muusikat. Tegelikult muusika käib ka trenniga kaasas. Aitab keskenduda ja on lőbusam. Käsitöötegija ja raamatulugeja ma ei ole ning spordist loobumise mőtet mul pole. Arvan, et ka edaspidi eriti vaba aega ei jää.

Palju Sul medaleid juba on?

Päris palju. Ligi sada, neist sel aastal olen saanud üle kahekümne. Kodus on üks sein medalite päralt.

Oled uuest õppeaastast üheksandas klassis, mida teed peale lõpetamist?

Lähen Paide gümnaasiumisse.