Sihtasutuse juhataja Leino Mägi ütles, et uues koolihoones Ehitajate tee 1 tegeldi kogu suvi garantiitöödega nii A, B kui C korpuses. „Lisaks tehti selliseidki töid, mis küll garantii alla ei käinud, kuid 2,5-aastase ekspluatatsiooni järel oli vaja teha. Uue koolimaja riietehoidu paigaldati ja seadistati 32 uut riidekappi, sest õpilaste arv koolis on suurenenud. Õppetööd mittehäirivad garantiitööd majast väljaspool jätkuvad veel ka septembrikuus."

Kuna tegemist oli planeeritud mahukate töödega, siis korraldati nende teostamiseks riigihange, mille võitis soodsaima pakkumise teinud Tabasalu Meistrid OÜ. Automaatse tulekahjusignalisatsiooni (ATS) ehitas välja tänane Keila Hariduse SA lepinguparner AS ATEA ja elektritöid teostas sihtasutuse lepinguline käidujuht AS ENTEK.

Suuremad tööd tehti sel suvel Pargi tänava koolihoonetes. Uue ilme said kooli söökla, algkoolimaja pikad koridorid, ühisgümnaasiumi riietehoid ja arstikabinet. Soklikorrusel pandi uued põrandaplaadid. Kõikide korruste treppide ette ehitati tuletõkkesektsioone eraldavad vaheseinad ja mitmete vanade uste asemele tuletõkkeuksed. Esimesel korrusel vahetati välja ühe klassiruumi aknad, et tulekahju korral oleks need kasutatavad evakuatsiooniteena.

 „Vanades hoonetes torustike ümbertõstmine ja trasside korrastamine tõid mitmeid ettenägematuid lisatöid," nentis Leino Mägi.

Värskelt remonditud ruumid tunduvad kui uued. Uus on ka see, et heakorra- ja koristustöid teostab koolihoonetes uuest õppeaastast Keila Hariduse SA lepingupartner P. Dussmann Eesti OÜ.