Misso valla võrkpalliturniiril osales kokku 5 meeskonda, Ripipi Vastseliinast, ning Vald, Hino, Misso Avatud Noorteklubi, Tsiistre Misso vallast.

Turniiri jooksul toimus kokku 6 kohtumist.

Turniiri kokkuvõttes oli edukaim meeskond Ripipi, kes kogus kokku 23 punkti. Teisele kohale jäi vald, kellel oli kokkuvõttes 16 punkti. Kolmanda koha sai meeskond Hino, kes kogus turniiri kokkuvõttes 11 punkti. Neljandale kohale jäi Misso Avatud Noorteklubi 5 punktiga ning viiendale kohale meeskond Tsiistre 4 punktiga.

Misso valla jalgpalliturniiril osales kokku 7 meeskonda: Ripipi ja Poisid Mustas Vastseliinast, Hino Tsiistre ja Noored meeskonnad Misso vallast, Võru Jalgpalliklubi Võrust ning FC Kääpa.

Turniiri jooksul toimus kokku 6 kohtumist.

Turniiri kokkuvõttes oli edukaim meeskond Ripipi, kes kogus kokku 20 punkti. Teisele kohale jäi meeskond Hino, kellel oli kokkuvõttes 16 punkti. Kolmandat kohta jäid jagama meeskonnad Noored ning Võru Jalgpalliklubi , kes kogusid turniiril kokkuvõttes mõlemad 6 punkti. Neljandale kohale jäi meeskond Poisid Mustas ning viiendale kohale meeskond Tsiistre 3 punktiga. Kuuendale kohale jäi meeskond FC Kääpa.

Mõlematel turniiridel polnud ei vanusepiirangut ega väga palju muid kriteeriume osavõtuks. Oluline oli tuua noored ja vanemad spordihuvilised kord kuus sporti tegema ning turniirid olid avatud ka teistele meeskondadele väljastpoolt Misso valda.