Tänu projekti „Connecting Stende and Võhma" toele said lõpuks valmis meie peaplatsil piirdeaed, tänavavalgustus ja tualetid - seega saime oma ürituse läbiviimist oluliselt kvaliteetsemalt korraldada.

Ega linnapäevade programmis erilisi muudatusi tehtud ei ole, kui ehk Riine Anti poolt läbi viidud võistlused laste miniolümpia, skatepargis ja terviserajal toimunud noorteürituste näol. Muud ettevõtmised olid ikka enamvähem samad, mis traditsiooniliselt olnud igal aastal. Läti päevad projekti „Connecting Stende and Võhma" raames toimusid viimast korda. Loodan siiski, et kultuurisidemed meie ja Stende kollektiivide vahel jäävad aastateks kestma.

Siinkohal tahan tänada kõiki esinejaid ja nende juhendajaid tiheda kultuuriprogrammi ettevalmistamise ja esitamise eest! Aitäh!

Linnapäevade spordiprogramm on alati tihe olnud, nii ka seekord.

Riine Anti eestvedamisel korraldati staadionil laste miniolümpiat kuni 12-aastastele lastele. Meeleolukal võistlusel võitjaid polnud ja igale osalejale jäi mälestuseks toetajate poolt väljapandud meened ja mälestusmedalid.

Traditsioonilise võrkpallivõistluse (Kuuno Tiituse eestvedamisel) parimaks meeskonnaks osutus võistkond Ansambel koosseisus Ricki Tikas, Mart Vingissar ja Tauri Tiirmaa.

Kiirmales oli osalejaid sel aastal vähevõitu, kuid parimaks kuulutati Üllar Tamm. Tänan kohtunikku Rein Vahtrat.

Saskuturniir (Villu Ojassalu eestvedamisel) seevastu oli osalejaterohke, samuti veteranide jalgpall, mille võitsid seekord Võhma veteranid 1:0. Värava lõi Ahti Klamp.

Teisel päeval toimusid Vello Lehtla eestvedamisel koroonavõistlused, kus parimaks osutusid Rainer Ahjupera-Ruve Koska ning puusaagimises Andrus Väster- Mati Kongas.

Lauatennise viisid läbi Aleksandr Kirpu ja Indrek Valo. Parimateks osutusid meestest Kuido Põder Pärnu LTK Vint-90-st ja naistest Getter Põru Viljandi LTK Sakala.

Alati on Indrek Kiik olnud abiks rammumehe konkursi läbiviimisel, nii ka seekord hästi läbi viidud. Võhma Rammumees 2012 tiitli võitis Jõgeva mees Romet Velt. Kahju, et Võhma noored „jõujuurikad" pole viimasel ajal osa võtnud.

Viimastel aastatel on Kesk-Eesti Peavallavanema konkursi läbiviimise enda peale võtnud Peter Paul Wüthrich, kes koos Olev Rassiga selle seekordki meeleolukalt läbi viis. Võitjaks osutus sel aastal värskelt Suure-Jaani vallavalitsuse haridus- ja kultuurinõunikuna tööle asunud Kadri Pulk.

Tahan linnavalitsuse poolt tänada kõiki lauljaidtantsijaid, sportlasi, nende juhte-juhendajaid ja üritustes osalejaid!

Nüüdseks on ka rahaline pool kokku löödud ja võib öelda, et kõik läks hästi - eks oleneb ju kordaminek peaesinejatest, kes toovad rahva peole.

Järgmise aasta linnapäevadel tähistame linna 20. sünnipäeva ja loodan, et jõuame valmis ka lihakombinaadi teemalise vabaõhuetenduse, mille ettevalmistused juba hoogsalt käivad.

Kulla linnarahvas, ootame Teie ettepanekuid linnapäevade paremaks läbiviimiseks.

Palun andke teada aare@vohma.ee või 5286574.

Suur tänu juba saabunud soovituste eest.
________________________________________

Aitäh linnapäevade toetajatele!

Eckerö Line Eesti

Toila Spa Hotell

AS Largo

OÜ Prenton

AS Wendre

OÜ Eesti Valgus

OÜ Gift Line

OÜ Revisanel

Second-Hand Land OÜ Võhma kirbuturg

Kohvik Võhma

FIE Ants Peterson

FIE Jüri Kalistratov

Martin Männik

ja paljud teised

Võhma Linnavalitsus