Kolm noort kokka asutasid Keilas tänavatoidukioski
"Peale minu on Huudi asutajaks veel Kaido Pallo ja Andres Kalme. Noorim meist on toitlustuses töötanud ligi kuus ning kogenuim juba 15 aastat. Enamuse oma oskustest oleme omandanud restoranis, mida on hinnatud Eesti top 5 restoranide hulka,“ tutvustab meeskonda Huudfuud OÜ juhatuse liige Risto Viljur. „Mõte midagi ise teha on meie kõigi peas juba mõnda aega mõlkunud. Kuna üks mees meist elab Keilas, pakkus ta välja, et see oleks hea koht alustamiseks. Pikalt ei kaalunud, otsisime kiirelt paar sobivat varianti välja, käisime oma silmaga kaemas ning mõeldud, tehtud!“
Miks valiti söögikohale nimeks Huud? Risto sõnul jõuti selle nimeni kiire ajurünnaku tulemusel. „Kuna plaanis oli pakkuda tänavatoitu, sai kaalutud päris mitmeid erinevaid variante, kuniks ühe mehe suust kõlas - paneme Hood, aga eestipäraselt kahe u-ga. Huud tundus meeldejääv ning kõlas hästi.“
Samas kohas, kus Huud asub, on varem olnud mitu kiirtoidukioskit. Mis on uue meeskonna trump, et neil paremini läheb kui eelkäijatel? Risto ütleb, et keegi neist pole selle kohaga varem kokku puutunud ning kõik eelnev ei oma nende jaoks ka väga suurt tähtsust. Inimestele püütakse meelde jääda kahe asjaga – hea kvaliteedi ning alati värske toorainega. Kõikides meie kastmetes on tunda “peakoka puudutust” ning need valmivad kohapeal. Samuti on enamikes meie toodetes midagi sellist, mida kuskilt mujalt ei saa. Proovime raamidesse mitte kinni jääda ning vastavalt hooajalisele toorainele olla menüüs “uuenduslikud”.
Esialgu tundub, et stardipauk on olnud täpselt selline nagu soovisime. Oleme saanud keskenduda toodetele ning töötajate koolitamisele. Esmane tagasiside on olnud väga positiivne ning julgustav.“