Mattias Mustonen- Regati manager ja viiuldaja "Tänud siis la­heda peo eest. Oli tõepoolest üllatav, et nii hea vastuvõtt. Ja ül­diselt su idee, pigem kord aastas pimedal aastaajal suurem bänd kui iga nädalavahetus kahemehe bänd on samuti kvaliteetsem".

Võnnu kultuurimaja juhataja Marju Marga: "Pidu oli vägev! Võnnu kultuuridessant saabus küll Moostest Folgikojast alles kel­la 22.30 paiku, aga pressisime ennast saali. Konguta Rahvamaja on nii palju väiksem Võnnust aga seekord olid selle seinad küll kummist. Nii palav ja kuum oli tunne, varbad on siiani villis! Ja nüüd kiidame bändi, mida ma ju üle vaatama tulin! TASE! Ja laul­ja- milline hääleulatus ja energia. Vau on näha ja kuulata lavalt inimest, kes on täis energiat ja see tuleb saali! Uskuge mind. Igal juhul olime väga rahul, et sõitsime Võnnust tund aega Annikorgu ja kuigi saime olla vaid poolteist setti- oli see hästi kulutatud 6€! Thanks Meelis".

Seni on meil käinud külas FIX, Karl Madis, Apelsin ja nüüd siis Regatt. Plaan on selliste uhkete pidudega jätkata ja võibolla teha neid juba kaks korda aastas.