Vana-Antsla mõisa ja koolikompleksi saatus on viimase aasta jooksul päris paljude inimeste huviorbiidis olnud, seda nii mõisa kohalolu tõttu sotsiaalvõrgustikus Facebook kui ka kooli lõpliku sulgemise tõttu. Nüüdseks on Facebooki sõpruskonnast moodustunud seltskond järgmise etapina võtnud nõuks korraldada visioonikonverentsi, et olulist teemat - mis võiks saada mõisakompleksist ja Vana-Antsla alevikust edasi - sisuliselt arutleda. Konverentsile on kutsutud osalema kohalikud võimuesindajad, ettevõtjad ja aktiivsed inimesed lähivaldadest.

Esinejateks on Valdo Praust, kes räägib Vana- Antsla mõisa ja piirkonna ajaloost, Külli Must ja Ülo Needo räägivad oma kogemustest mõisa kui võimaluse ära kasutamisega, MTÜ Anzen Arendusseltsi liige ja konverentsi korraldusmeeskonna liige Egge Kulbok- Lattik viib aga osalejate mõtted piirkonna arengule laiemalt.

Loodame, et konverentsi tulemusel saab selgemaks, kas ja millisena nähakse mõisa rolli piirkonna elavdajana ning kas see ülepeakaela võimalik on. Kes teab, ehk saabub kaudselt selle sama konverentsi mõjul ka uus ja lootusrikkam peatükk mõisa ja Vana- Antsla aleviku eksistentsis.

Registreerimine: e-mail: Anzen.Arendusselts@ gmail.com tel: 5623 2119 (Merilyn Püss, projektijuht)

Google lingil: https://docs.google.com/ forms/d/1gJkwhn5Sy5ilTH LjqexsfcIxRUjZdbBdcMqq Ji696K0/viewform