Noortetuba jaotati näi­liselt kolmeks osaks - las­tenurk, telekanurk ning mängude- ja arvutinurk. Lastenurka tehti multifil­mikangelaste seinamaa­lid, arvutinurk sai ilusad rohelised toonid ning te­lekanurk on oranžikates toonides. Kellel huvi, tulge vaatama ja uudistama! Fo­tosid leiab ka Facebookist Kõo Noortetoa grupi alt.

Endiselt ootame kõiki lapsi ja noori noortetuppa tegusalt aega veetma ning ühiselt üritusi korraldama. Noortetoas toimub ka erine­vaid huviringe ning ruume on võimalik kasutada laste sünnipäevade pidamiseks. Kõo noortetuba on avatud viiel päeval nädalas.

Siinkohal tahan tänada ka kõiki vaeva nägijaid ja loodan, et me hoiame oma noortetuba sama uue ja ilusana, nagu ta praegu sai. Tänud vabatahtlike­le: Lisanna Liiver, Jüri Pukman, Maria Roosi­leht, Germo Saar, Germo Krabi, Gerrit Krabi, Triin Orgusaar, Kärt Seil, Kersti Siimula, Raili Mets, Krist­jan Kipper, Marily Haidak, Otmar Liiver, Laura Prii­vits, Britta Jukk, Kimmo Sepp, Kristo Jukk, Priit Paluste, Meelis Jaago, Janar Luts, Kardo Kiis, Rita Liiver. Juhendajad on tänulikud ka lastevanema­tele, kes nii mõnelgi õhtul võisid avastada, et nende akutrell või kruvikeeraja on tee noortekasse leid­nud.

Projekti toetasid Ko­haliku Omaalgatuse Prog­ramm (KOP) ja Kõo Valla­valitsus.