Laulud olid neile selgeks õpetanud Eda Piilmann, Ele Millistfer, Eha Kalvik ja Maarika Reimand. Lauljaid hinnati 7. vanuserühmas.

Kõige nooremad, 3.-4. aastaseid, oli võistlemas kolm: Joosep Mattias Kalmus ja duett kooseisus Henry Aren ja Risto Siimula. Nende esinemisjulgust tunnustati diplomitega.

Järgnevalt tulemused vanuserühmade kaupa:

5.-6. aastased:
I-II koht Hiie Miina Riisk, Ann Margaret Kalmus
III-IV koht Marta Mia Volens, Analene Liiver

7.-8. aastased - kõige arvukamalt esindatud vanuserühm - lauljaid 11:
I koht Janeli Ervin
II koht Maria Helena Orr
III koht Jaan Oskar Kalmus
Eripreemia mehise laulu eest sai Raiko Sakias.

10.-12. aastased:
I koht Kelly-Riin Kärt
II koht Lota Tähemaa
III koht Kermo Laan

13.-15. aastased:
I koht Sigrid Kinguste
II koht Egert Neverovski
III koht Maiu Tähemaa

16.-18. aastaste vanuserühmas oli küll vaid üks laulja, Grete Leis, kuid tema keeruline ja hästi esitatud laul oli kindlasti tunnustamist väärt.

Üle 18 aastaste ehk täiskasvanute vanuserühma I koht - Liina Nikonorovale, II-IV kohta jagasid Jaana Luts, Jane Riisk ja Tarmo Riisk.

Võistlesid ka kaks duetti. Kooseisu Marit Leis ja Ester Pedosk peeti veelgi paremaks, kui duetti kooseisus Ester Pedosk ja Sigrid Kinguste.

Traditsiooniliselt selgitati lauluvõistluse käigus välja ka Kirivere kooli parim laulja. Sel aastal sai KIRILÕÕRIKS Marit Leis. Nimeliselt said esiletoodud vaid parimad, aga tunnustust väärisid kõik esinejad. Kiidusõnad kuuluvad ka tublidele päeva juhtidele Katherine Meinbergile ja Kristiina Kipperile.

Loodame, et esitajate ja juhendajate jõud ei rauge ning tore traditsioon lauluvõistluse näol jätkub.