Uute õpilaste vanematega tekkis hea kontakt kohe esimesel kokkusaamisel. Kevadine vallavalitsuse otsus muuta Tarvastu Gümnaasiumi õppekeskkond kaasaegsemaks on viidud ellu.

Õppetööd aitavad huvitavamaks teha kindlasti võimalus kasutada tunnis iPade. Oluline on, et neid jagub tunnis igale õpilasele.

Palju erinevaid võimalusi annab vastavate programmide kasutamine ja millised õppematerjalid on koostamisel, said õpetajad teada koolitusel.

Lisaks 28-le iPadile on lähipäevil võimalus sisse seada teine arvutiklass ning kasutusele võtta interaktiivse tahvliga klass. Tiigrihüppe kaasrahastamisel on kooli jõudmas legorobotid ning tööd saab alustada robootikaring. Tore oli vaadata, kui pärast avaaktust tulid õpilased koolimajja ning uudistasid vastvalminud tualettruume ning seadsid end mugavalt sisse uutes puhkenurkades. Majas on nüüd rohkem valgust ja värvi. Jätkub ka koostöö Tartu Ülikooliga.

Saime kinnituse, et meie kool on liidetud loodusainete õpikodade programmi. Seega kord kuus viiakse koolis läbi neljatunniseid praktilisi rühmatöid kee mia, füüsika ja bioloogia teemade rikastamiseks.

Tarvastu Muusika- ja Kunstikooli avaaktusel õnnitleti 8 pilliõpet ja 16 kunstiõpinguid alustanud õpilast. Kindlasti andis uuele õppeaastale hea hoo õpetajate ansambli hoogne esinemine. Et iPadidega saab õppida ja teha muusikat ning kasutada neid ka muusikakooli õppetundides, näidati ka aktusel.

Ilusat ja säravat kooliaastat kõigile!