Edasises plaanis on katuse soojustamine ja küttesüsteemi põhjalik renoveerimine. Selleks peame veel mõned aastad raha koguma. Nimetatud suurte tööde kõrval on igapäevaseks tegevuseks üldise heakorra tagamine: muru niitmine, kõnniteede äärte puhastamine ja talvel lume koristamine. Jälgida tuleb keldrite ja trepikodade korrasolekut ja vastavust tuleohutusnõuetele.

Probleemiks on kujunenud parkimise korraldamine. Autosid on üha rohkem, parkimiskohti aga vähevõitu. Oleme püüdnud asja lahendada parkimiskohtade märgistamisega.

Omaette probleemiks on kujunenud korteriühistu territooriumil privaatsuse tagamine. Palju on inimesi, kes ei mõista, et korteriühistu territoorium on selles majas elavate inimeste koduaed. Tavaliselt ei tehta ju endale otseteed läbi võõra aia.

Võidakse ju öelda, et mis siis sellest, kui läbi õue käiakse. Arvestama aga peaks sellega, et meile see ei meeldi. Ei meeldi, kui võõrad lapsed meie õuel käratsevad ja prahti maha pilluvad. Ei meeldi, kui nokastanud noorukid lärmavad ja läbustavad ning enne muruniitmist tuleb tühjad pudelid ära korjata.

Hiljuti tähistasime oma territooriumi piirid märktahvlitega. Loodame, et inimestel on taktitunnet ja nad väldivad võõrast õuest läbikäimist.

Kokkuvõtteks tuleks öelda, et tõelise oma kodu mentaliteedi loomiseks on vaja palju tööd teha. Tähtsad ei ole ainult suured tööd ja saavutused, vaid ka igapäevased pisiasjad.