Kodusaalis mängiti ka ABB/Kunda meeskon­naga, keda I ringis võideti 61:58. Nagu eelmine kujunes ka seekordne mäng väga tasavägiseks. Alustati tugeva surve ja hea viskekindlusega. I veerand meile 21:14. Teisel veerandil tuli platsile külaliste suurte kogemustega tsent­er, kes võimutses lauas ning viskas hästi. II veerand kaotati 13:16. Vaheajale mindi 34:30 eduseisus. III veerand möödus samuti külali­ste edu tähe all 23:18. Otsustav veerand ku­junes samuti põnevaks. Meie meeste võidu­tahe oli suurem, „meie viskekahur" Karel Eesmaa jätkas endise hooga. Lõpuks kogunes tema arvele 29 punkti. Vastaste tsenter hak­kas väsima ning visketabavus langes. Vi­imastel minutitel üllatas vastaseid ootamatu „kolmesega" Siim Suve. Pärast seda vastased murdusid ning lõpuks olid võidunumbrid piisavalt suured 76:69. Meistrivõistluste lõpuni jääb veel 5 mängu, nendest ainuke kodumäng Huljaga 2.märtsil kell 13:00.

Tamsalu LOS TOROS/Simuna Ivaxi mees­konna vastasteks teises mängus oli Tartu Ülikool/Rock II meeskond, kes oma ala­grupis saavutas samuti 3.koha ning kel­lel oli tabelis 4 võitu meie kahe vastu.

Külalistel puudus nende snaiper Fred Nõmm, meil aga vigastuste tõttu kogenud män­gumehed Sven Pugonen ja Raido Villers. Külalised olid kohal üheksa, meie mehed kaheksa mängijaga. Seniste mängude põhjal on eraldunud tugev kolmik Kohila, Balteco ja Marcuse meeskonnad. Neljandale eda­sipääsu kohale on aga võimalusi veel mit­mel meeskonnal, nende hulgas ka meil.

Kuna nii külalised kui ka kodumeeskond olid häälestatud võidulainele oli oodata pingelist mängu. Tasavägist mängu siiski ei tulnud, kuna kodumeeskonnad alustas tugeva kaitse ning tabavate visetega. Külalised män­gisid küll algul tugevasti kaitses kuid nende kaugvisete tabavus oli alla igasugust arves­tust. I veerand 18:10, poolaeg samuti meile 44:30. III veerand 19:13 ning kogu mäng ülekaalukalt 94:62. Suurepärase mängu tegi Leho Kraav visates 26 punkti, heas viske­hoos oli ka Mihkel Mager 16 ning Priit Pihela 14 punktiga. Platsile said kõik mehed ning kõik tõid ka punkte. Järjekordselt sai kinni­tust fakt, et ka nõrgendatud koosseisus võib meeskond teha suurepärase esituse. Mängu vaadanud spordiveteranidest eksperdid pi­dasid mängu hooaja parimaks ning üleväl­jameheks Leho Kraavi. Allakirjutanule jääb mõistmatuks kuidas Eesti meistermeeskonna järelkasvu meeskond võib nii kehvalt mängi­da. Kodumeeskond jätkab finaalturniiri kolme võiduga, konkurentidest on aga 1-2 mängu vähem mängitud. 22.veebruaril kell 20:15 kodumäng Kuressaare SWE-7 meeskonnaga.