Kose meeskond pälvis ka eriauhinna "Kotkasilm 2011", mis anti välja hooaja jooksul tehtud parima kvaliteediga võistluspildile.

Mullune hooaeg koosnes viiest etapist. Väikestest viperustest hoolimata võtsid Kose mehed kõigist etappidest edukalt osa. Esimene võistlus "Kõuekõmin 2011" toimus aprillis ja seal saavutati teine koht. Teine etapp "Suur Maasturite Suvesõit 2011" õnnestus juunis võita, kolmandal etapil "Moakäkk 2011" augustis saavutati samuti esikoht. Neljandal etapil "Kukepea 2011" oktoobris saavutasid Kailo Järve ja Aimar Leppenen kolmanda koha ning hooaja viimasel võistlusel novembris, Avo Šultsi mälestusvõistlusel 2011 saavutati taas esikoht.

Viie võistlusega koguti 76 punkti 100 võimalikust ning teise koha saanuid edestati lausa 15 punktiga. Hooaja jooksul osales võistlustel ühtekokku 12 meeskonda.

Kuna tegu on üpris kuluka hobiga, siis teeksime siinkohal üleskutse Kose tublidele ett evõtjatele, kes huvi ja võimaluse korral võiksid ulatada oma abikäe, et ka järgmisel hooajal oleks meestel võimalus karikavõistlusel osaleda.

Edukat alanud aastat ja rohkelt muda kõigile ATV-meestele!