Meie koolis õpib praegu 75 õpilast. Teisel kooliveerandil nendest, õppis 35 õpilast hinnetele 4 ja 5 ning ainult viitele kaks õpilast - Anni Kark ja Merili Tursk. Loodame, et sel õppeveerandil on õpitulemused kindlasti veel paremad.

Meie kooli õpilased osalesid ka mitmetel maakondlikel võistlustel. Kirjandivõistlusel saavutasid Agnes Saagim (9.kl) 2.koha ja Sandra Päll (9.kl) 3.koha, tubli oli ka Anneli Jaanus (9.kl). Kodanikupäeva viktoriinil saavutas Lauka kooli 9. klassi võistkond, koosseisus Anneli Jaanus, Agnes Saagim ja Sandra Päll, 2.-3.koha. Anneli Jaanus sai ka 3.koha vene keele tõlkevõistlusel. Tublide laste juhendajateks olid õpetajad Siiri Pielberg ja Signe Rattiste.

Enamus ainete olümpiaade ja võistlusi toimub teisel poolaastal ja nende tulemustest kirjutame hiljem.

Terves kehas, terve vaim. Meie koolis on palju tublisid spordipoisse ja -tüdrukuid. Maakondlikel rahvastepalli võistlustel saavutasid 4.-5,klasside võistkond, Kättriin Remmelg, Gerit Kala, Janeli Liivak, Teele Reitav, Agnes Püssim, Karmen Tee, Grete Kaljusaar ja Anni Kark, tubli teise koha. Sama vanuse poiste arvestuses pidime leppima 4. kohaga. Algklasside rahvastepalli-võistlusel saavutasid nii poisid kui ka tüdrukud 3. koha. Tüdrukute võistkonda kuulusid Romi Saskia Ruus, Riin Lehtla, Kairi Kokkota, Kaija Laur, Geidi Prilipuhov, Anni Kark, Jaanika Sepp ja Merili Tursk ja poiste võistkonda Sten Sihver, Trevor Marcus Heido, Kermo Kala, Kenet Vaino, Villem Proos, Kardo Liinjärv ja Aare- Aigar Kobar. Algklasside teatevõistlusel „Tähelepanu start" saavutas meie kooli võistkond 8. koha. Käesoleva õppeveerandi teisel nädal toimusid Emmastes sisekergejõustiku meistrivõistlused jooksualadel. Aleksander Silk (5.kl) saavutas 50 m. jooksus 2.koha, Robin Niidas 50 m. jooksus 1.koha ja Gerit Kala klotsijooksus (süstikjooks) 2.koha. Tublide laste juhendajad on õpetajad Luule Leiger ja Tarvo Malk.

Taliharjapäev oli 14. jaanuar ja sellega pidi olema talve selgroog murtud, päevad muutuvad pikemaks ja valgemaks. Selleks ajaks kui vallaleht ilmub on lastel veel koolis käia kaheksateist pikka nädalat. Ootamas on mitmeid huvitavaid võistlusi ja olümpiaade ning ka huvitavaid teadmisi koolitundidest.

Ilusat talve!