Märkamatult jõuamegi Pärnusse. Teeme jalutuskäigu vanalinnas. Meelde jääb seegimaja. Praegu asub seal restoran, kuid vanasti oli see vaestemaja. Veel väärivad vaatamist Tallinna väravad, Katariina ja Elisabethi kirik. Edasi teeme väikse põike mere äärde. Plaanis oli natuke mööda promenaadi promeneerida, kuid tugev meretuul tõmbab sellele soovile kriipsu peale.

Jääb üle teha kümneminutiline vahepeatus mänguväljakul. Siis ongi aeg sealmaal, et võtta suund teatri poole. Teeme enne siiski veel väikse tiiru ja viskame pilgu peale jahisadamale ja vallikraavile.

Etenduseks, mida vaatame, on „Röövlitütar Ronja". See on tõeliselt nauditav lavastus. Soovitame soojalt kõigile. Mängivad ju kõigile tuntud oma ala profid: nimiosas Kaili Viidas, teistes osades Priit Loog, Sepo Seeman, Jaan Rekkor, Carmen Mikiver, Indrek Taalmaa, Triin Lepik, Jaanus Mehikas, Sten Karpov, Ahti Puudersell, Jüri Vlassov, Liis Laigna.

Pärast etenduse lõppu kinnitame keha Endla teatri kohvikus. Ja nüüd ujuma! Kuhu mujale kui ikka Tervise Paradiisi! See on väga lõbus: saame torudest alla lasta, mullivannides mõnuleda, saunas käia. Kõige nauditavam koht on ikkagi mägijõgi. Sealt allatulek on tõeline vägitegu.

Esiteks keerutab vesi suplejat ühest äärest teise, siis satud keerisesse ja kõige tipuks viib vool su nii kõrvale, et vahel ei saa kuidagi alla. Nii juhtubki, et mõnel õpilasel on muhk peas, mõnel sinikad ja mõni on mõnusasti pehmeks klopitud.

Mis sellest, ikkagi on lõbus!
Iga lõbu saab aga kunagi otsa. Kella 18ks peame olema bussis tagasi. Bussi teatatakse meile, et läheme ka poodi. Pärast poeskäiku algab sõit koju. Koduteel toimub põnev viktoriin. Seejärel asutame bändi Neegrilapsed.

Sinna kuuluvad Eliise, Enely, Kerin, Annika, Sten, Annabel ja Egerti. Esitame soovilugusid, näiteks „Valged ööd". Koju jõuame pool kümme õhtul. See oli väga vahva reis. Aitäh korraldajatele!