Teine valdkond, mis õpilastele rohkesti huvi pakub, on ettevõtlus. Selle teemaga astus noorte ette SA Kredex nõukogu ja Tallinna linnavolikogu liige Siim Kabrits. Olles ise väikelinnast pärit ja rajanud endale teed ettevõtlusse, julgustas ta praegusi noori katsetama ja riskima ning raskustele mitte alla andma – iga algus ongi raske!

Mürsikutest seitsmenda, kaheksanda ja üheksanda klassi poistega kohtus vilistlane Raini Tammann. Tema tundides arutleti selle üle, mis teeb mehest mehe ja kuidas hakkama saada, kui kõik ei lähe nii, nagu peaks.

Projekt “Tagasi kooli” tõi õpilaste ette kaks külalist, kes andsid tunde ka möödunud aastal. Tarvastu koguduse õpetaja Anna-Liisa Vaher andis 9. klassis kirjandustundi, milles käsitles piiblit kui raamatute raamatut ja pakkus olulist lisa kirjandusõpiku materjalile. Lapsevanem Gerda Verbeek aga kõneles 2. klassile Inglise koolisüsteemist.

Oma tööülesannete tõttu ei saanud nii mõnigi külalisõpetaja tulla väljakuulutatud nädalal, kuid kokkulepped on olemas ja novembrikuus ootab õpilasi ees veel mitu põnevat kohtumist.