Etendus oli meeleolukas, üllatusi täis, huvitavate kostüümidega ja väga vaheldusrikas. Eeskava muutis huvitavaks oskuslikult vahepaladeks paigutatud tantsud, laulud ja sõnaline osa meie tuntud kultuuriinimestelt, nagu Sulev Nõmmik, Jan Uuspõld, Tõnis Mägi, Riho Sibul, mis jõudis vaatajateni läbi Palupera kooli projektori. Silver, sa said sellega suurepäraselt hakkama!

Vaheldust tõid Rõngu näitetrupp Maimu ja Matilda ning Palupera kooli tantsuring Jonnakad. Lisaks esinesid veel eksootiliste tantsudega Marbellad Tiina juhendamisel ja peotantsurühm Promenaad Ilona juhendamisel, kes esitasid kauneid peotantse ja imeilusaid laule armastusest.

Palupera vallavanem Terje Korss oli rõõmus ja avaldas oma tänu: „Mind rõõmustab, et on tegijaid, kes töö kõrvalt, kes õpingute kõrvalt, kes juba pensionieas, leiavad ometi aega ja tahtmist teha midagi mõistlikku nii enese kui ka teiste rõõmuks."

Isetegevuslasi tänati lillede ja meenetega. Tänusõnad külalistelt ja esinejatelt Anitale nii toreda ja omanäolise programmi koostamise eest! Eriti suur tänu Jonnakate ja Muhedate poolt, kuna need tantsud, mida nägite, olid kõik Anital omaloomingulised. Uhke ja hää on olla sellise juhendaja õpilane!

Anita, sa vist ise ei kujuta ette, kui suure töö sa oled ära teinud meie tantsuklubi Mathilde heaks.

Meil on veel palju õppida, kuna ükski üritus ei ole sarnane eelmise ega järgmisega. Minu arvates on iga etendus nagu õnnemäng ja ükski üksikesineja ei suuda kunagi anda rahvale seda, mida annab meeskond, kes õpib ühise eesmärgi nimel. Ja meie oleme meeskond, kes kuulab ära peokülaliste arvamused, nii head kui ka halvad, et edaspidised esinemised oleksid veelgi nauditavamad.

Jääb üle ainult soovida: "Hoidke oma juhendajaid, keda usaldate, keda armastate. Nemad suudavad parandada ürituste kvaliteeti." Täname toetajaid: Kohaliku omaalgatuse programm, Palupera vald.

Lustakas pidu Hellenurmes jätkus hoogsate tantsude ja lauludega, tantsuring Muhedad 5. sünnipäevaga. Pidasime kohvilauas plaani edaspidiseks ja ajasime niisama naistejuttu. Kohvikõrvase eest täname Lihatööstust Edgar ja Siiri Pungast.

Ootame uuesti külla juba jaanuari lõpus, et nautida Dajan Ahmeti näidendit „Mamma".

Sõnad seadis ritta Muhe Muhkel Elsa