Võrkpallilaager Otepääl l toimus 2.-11. juulini Veski spordibaasis. Traditsiooniliselt korraldatakse suvine laager kõikidele vanuserühmadele. Seekordne laager oli järjekorras juba kuues, osalejaidkokku 67 (eelmiste aastatega võrreldes üle 10 lapse rohkem),järelikult lastele laagris meeldib. Lapsi juhendas 6 treenerit/kasvatajat. Kõige nooremad olid 4-6aastased mudilased ning vanimad 19-aastased tüdrukud-poisid. Veski spordibaasis oli lisaks maalilisele ümbrusele lastele suurimaks rõõmuks nö ukse ees asuv järv, kus sai veedetud kokku hulk tunde ning treeneritele meelepärane ümber järve kulgev jooksurada ja lisaks palju teisi treeningradasid ümberkaudsetes mägedes ja orgudes. Aitäh kõikidele lastele ilusate koosveedetud päevade eest. Suur tänu tubli töö eest treeneritele/kasvatajatele: Taili Vahesaar, Margit Asperk, Ingrid Kangur, Maarja-Liis Kangur, Paul Piirmets, Agur Asperk. Aitäh meie kõige vanematele noorliikmetele, kes aitasid läbi viia üritusi ja hoidsid väiksematel silma peal.

Suveservv 17. juulil sai teoks Raplamaa suurim suvine võrkpalliturniir Suveserv, kus mängurõõmu nautis kokku 11 võistkonda ligi 90 osavõtjaga. Mängud toimusid kahes alagrupis, edasi pääses mõlemast 2 paremat. Kõik medalikomplektid andsime seekord välja mujalt tulnud võistkondadele: 1. koht E-Service Tallinnast (nende koosseisus mängis ka Kohila neiu Käroli Kärdi), 2. koht Olge Lahked Tallinnast, 3. koht Liivakollid Raplamaalt ning Kohila parimana 4. kohal võistkond Tormakad. Heaks tavaks on saanud valida parimad nais- ja meesmängijad. Kui meesmängija puhul oli esikolmikust ehk võistkonnast Olge Lahked Armin Alt, siis naismängija puhul olid kõik üksmeelsel arvamusel, et parimat naist, kui oli Tormakate 17-aastane Merike Errit, sel turniiril polnud. Nooruke piiga lõi meeste võrgult pea kõik pallid otsejoones punktiks ning tema servegi naljalt keegi kätte ei saanud. Rõõmu tegi see, et kohalikke võistkondi oli juurde tulnud. Väga võitlushimulise pundi olid kokku pannud Leo Hansar ja Raul Rüüsson, Kooli Kolm esindas kortermaju, tavapäraselt oli võistlustules Kaidmete perekond, ei puudunud ka külade võistkonnad, seekord hoidsid lippu kõrgel Prillimäe ja Pihali. Ja loomulikult olid esindatud võrkpalliklubi noored.

_________________________________________________________

Võrkpallitrennid algavad septembri teisel näd dalal. Ootame üldarendavatesse trennidesse 2- 7-aastasi mudilasi ja võrkpallitrennidesse 6- 19-aastasi noori ning algajaid ning edasijõudnud täiskavanuid. Info trenniaegade ja lepingute sõlmimise kohta www.kohilavk.ee.