Külade olümpia oli aga väga hea võimalus, et saada aimu külade aktivistidest ning siinkohal suured tänud kõigile tublidele küladele, kes mängudel osalesid.

Augustikuul kinnitasid Rõngu rahvamajas kanda Bauordeni töölaagri vabatahtlikud. Laagri tegi huvitavaks fakt, et laagrirahvas pärines Itaaliast, Saksamaalt, Poolast ja Lätist, kokku 8 tublit töötegijat. Kaks nädalat kestnud laagri vältel võeti ette rahvamaja maanteepoolse välisfassaadi värvimistööd. Kohalike noorte ja vabatahtlike hea töö tulemusena on rahvamaja maanteepoolne külg esinduslik ja kaetud korraliku värvikihiga. Siinkohal tänusõnad rahvamaja kollektiivile, kes aitas väliskülalisi võõrustada ning Rõngu vallavalitsusele, kes eraldas raha värvide ja muude materjalide soetamiseks.

Augustikuust veel infot. Juba kolmandat aastat järjest üllatasid Rõngu väike(n)õelad lõbusa teatrietendusega „Miks Jaak joob?" Näidend rääkis Permi Jaagust, kes armastas hundijalavett üle huulte lasta, mispeale tema naine ja parun talle väikese õppetunni tahtsid anda, et Jaak enam tilkagi viina suhu ei võtaks. Kui Jaak järjekordselt meelemõistuseta kõrtsi ees maas pikutab, käsib Parun Jaagu mõisasse toimetada, kus Jaaguga hakkavad juhtuma imelikud asjad. Igal juhul on Jaagu šokk nii suur, et temast saab kaine mees. Rõngu rahvamajja oli etendust 18. augustil kogunenud vaatama üle 70 inimese. Pärast etendust said kõik keha kinnitada maitsva ahjukartuli ja suitsulihaga. Siinkohal tänusõnad kokk Aimele! Rõngu väike(n)õelad käisid selle näitemänguga ka Kuhjaveres, kus trupile said osaks peakohtuniku kiidusõnad ning soovitused, mida veelgi paremini teha.

Suured tänud Rõngu väike(n)õelte toetajatele ja fännidele ning juhendajale Lehte Puudersellile.

24.septembril esines oma uskumatu illusioonetendusega Rõngu rahvamajas Jürgen Veber. 90 minutilise etenduse ajal sai publik kaasa elada põnevatele kaarditrikkidele, olla ise Jürgeni assistentideks. Õhtu jooksul kaotati ja tekitati juurde asju, loomi, inimesi. Etendusejärgsed emotsioonid olid ülevad ning publiku jahmatunud näod rääkisid enda eest. Kogu piletitulu läheb põlengus palju kahju kannatanud Haapsalu Väikelaste kodule. Siinkohal suured tänud meie sündmuse suursponsorile AS-le Promens, kes toetas etendust 400 euroga.

Huvialaringidest nii palju, et sügishooajast läksid käima järgmised tantsu- ja lauluringid:
peotants nii edasijõudnutele kui algajatele, rahvatants (Ringen, Valguta Vahvad Päikesekiired, Vikerkaar, Pärast Poole), kitarriõpe, meesansambel ja kapell, naisansambel, Erle Mäe juhendatud solistide ansambel. Lisaks on kavas alates novembrikuust mõelda ka veidi pisemate laste heaolule. Nimelt soovime me käima saada muninasjuttude vestmise õhtuid pisemate klasside õpilastele.