Juttu tuleb kinesioloogia olemusest ja põhimõtetest, tervendavast puudutusest kui kinesioloogia baasmeetodist, keha ja vaimu tasakaalust läbi liikumise ning meridiaanitantsust. Lektor Malle Raus räägib ka aju tööd aktiveerivatest kehalistest harjutustest ja pidurdavate mõttemustrite kustutamisest kui teest isiksuse arengu juurde.

Küsi loengute kohta lähemalt «Omakultuuriakadeemia » kuraatorilt Marek Sandermatilt tel 5344 9894 või epostiaadressil omakultuur@kultuur.edu.ee.

20. oktoobril kell 21 peab Viljandi džässiklubi 5. aasta minijuubelit klubis Puhas Kuld.

Kuuendat hooaega toimuva džässiklubi minijuubelil esineb Eesti Jazzliidu toel belgia, austria, rootsi ja eesti muusikutest koosnev nelik Friends of the Belgium koosseisus Viktor Perdieus (saksofon), Per Orvang (kitarr), Beate Wiesinger (kontrabass) ja Aleksandra Anstal (trummid).

25.—29. oktoobrini on kultuuriakadeemias lahtiste uste nädal

Sisseastumishuvilised saavad sügisesel koolivaheajal võtta osa TÜ Viljandi kultuuriakadeemia loengutest, et vaadata, kuidas käib õppetöö kõrgkoolis. Ajakava ja loengud on peagi üleval kooli veebilehel www. kultuur.edu.ee. Infot saab ka Hannele Kändilt telefonil 5669 8839 või e-postiaadressil hannele@kultuur.edu.ee.

20. novembril kell 10 Tedxi konverentsi ülekanne ja ühisvaatamine kultuuriakadeemias.

20. novembril leiab Tartus Athena keskuses aset Tedxi konverents, kus räägitakse sellest, kuidas muuta keskkonda arendavamaks, tervemaks, puhtamaks ja paremaks. Üles astuvad Rainer Nõlvak, Andres Metspalu, Märt Treier, Aron Solomon, Erik Puura, Raul Eamets ja Peeter Hõrak. Konverentsi on võimalik ühiselt vaadata kultuuriakadeemias. Info koduleheküljel www. tedxtartu.org. Küsida võib ka Hannele Kändilt telefonil 5669 8839 ja e-postiaadressil hannele@kultuur.edu.ee.