Kultuurikorralduse arengukava koostamine on planeeritud järgneva poole aasta peale, kuivõrd selle koostamine on aeganõudev protsess. Oleme koostanud ajakava selliselt, et saada lõpptulemusena võimalikult detailne ning vajadusi ning huve arvestav dokument ning kaasata töösse kõikide huvigruppide arvamused ning ettepanekud.

Toila vald asub looduslikult väga kaunis kohas ning kultuuriga seotud ajalugu on auväärselt pikk. Toilas on olemas mitmeid erilisi kohti, kus viia läbi kontserte ning paljusid teisi omanäolisi sündmusi. Toila vallas tegutsevad pikaajaliselt mitmed seltsingud ja mittetulundusühingud, kes saavad olla partnerid erinevate sündmuste ideestike arendamisel ja korraldamisel. On ju nende ühenduste eestvedajad ja liikmed just need inimesed, kes teavad, mida valla elanikud tahavad kuulda-näha, millised sündmused oleksid kõige huviväärsemad ning südamelähedasemad. Soovime Jõhvi Kontserdimaja kogemuste ning võimalustega aidata kaasa mitmekülgse kultuurielu hoogustumisele ning arengule ning ka edasisele võimalikule koostööle.

Toila valla kultuurivaldkond võiks olla viie aasta pärast hea näide sellest, kus nii valla külalised, kohalik kogukond ja erinevad vanusegrupid leiavad sobiva väljundi eneseteostuseks ning igal aastal lisandub juurde vähemalt üks uus ja laiapõhjaline ettevõtmine. Samuti peaks loodava kava alusel sündima tulevikus otsused selle kohta, millistes tingimustes ning milliste võimalustega saavad loomeinimesed ennast teostada ning vallarahvas oma töövälist aega sisustada, ja seda ikka loomise ja üksmeele vaimus.

Täpsemat infot tööde kulgemise kohta saab jooksvalt vallavalitsuse koduleheküljelt ja Toila valla lehest.

Kohtumiseni töökoosolekutel!