„Kaugemalt tulevad tavaliselt grupid, tullakse koos sõprade või kolleegidega. Üha enam ettevõtteid on hakanud taas oma töötajaile võimaldama meie ujula- ning saunakeskuse külastamist, töötajate tervisele pööratakse senisest rohkem tähelepanu," märkis spordikeskuse juhataja Erge Loorits.

Sel hooajal on spordikeskusel lisandunud uute tegevustena zumba, taekwondo, vesivõimlemine ja -aeroobika ning uued erinevad aeroobika saalitreeningud jne.

Et uuele tasemele jõuda, vajab spordikeskus aga lisainvesteeringuid, et odavmajutust pakkuda. See võimaldaks senisest suuremal määral laagreid võõrustada.

 „Eelmise aasta üheks märksõnaks oligi see, et spordilaagrid on meid taasavastanud. Meie suureks eeliseks teiste keskuste ees peitub selles, et kõik on käe-jala juures ühes majastoitlustus-, treenimis- ja ööbimisvõimalus.

Eelmisel sügisel laagris käinud Kalevi ujujad jäid meie poolt pakutavaga rahule, kui vaid majutusvõimaluse uuele tasemel saaks," rääkis Loorits. Et 25-kohaline odavmajutus reaalsuseks saaks, on hinnanguliselt vaja investeerida minimaalselt 12 000 eurot, summale lisanduvad kulutused sisustusele. Hetkel spordikeskuse eelarves sellist raha ei ole.

 „Sel aastal saime lisaks välissoojustusele ka uued aknad. Aegade jooksul on kohaliku ettevõtted meid ikka toetanud, ehk panevad ka nüüd õla alla.

Oleme erinevatele koostöövõimalustele avatud. Samas majutusvõimalus on lisaväärtus, kõigepealt peavad olemasolevad asjad hästi töötama ning küll siis ka lisaraha investeeringuteks leiab," lausus Loorits.

Kunda linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja Urmas Lepiku sõnul nimetatud summas investeeringuteks selleks aastaks raha ei ole.

„Sel aastal spordikeskusesse suuri investeeringuid plaanis teha ei ole, ei välista aga, et see võib juhtuda 2014. aastal," lausus Lepik.