Jõgi rõõmustab, et Kuressaare jahisadama leiavad üha uued purjetajad. „Muidugi on väga palju ka neid, kes külastavad sadamat juba mitmendat korda, sest neile meeldib Kuressaare sadam, Kuressaare linn ja kogu Saaremaa," sõnas Oskar Jõgi, „eks vanad külalised propageerivad ka meie sadamat, sest parim info levib ikka suust suhu."

Sel aastal peatud jahisadamas kõige rohkem Soome lipu all sõitvaid aluseid - 153 (inimesi 457). Neile järgnesid Eesti alused (100), kuid samas inimesi oli pardal rohkem - kokku 496. Edetabeli kolmandat kohta hoiab Saksamaa (91 alust, 274 inimest), neljas on Rootsi (46 alust, 92 inimest), viies Holland (30 alust, 90 inimest) ja kuues Läti (18 alust, 89 inimest).  Tänavu võis jahisadamas peatuvatel meresõiduvahenditel näha veel järgmisi lippe - Leedu, Poola, Ahvenamaa, Inglismaa, Norra, USA, Sierra Leone, Grenada, Austria, Šveits, Taani ja Venemaa.

Sadama avamisest alates 1999. aasta augustis on seda külastanud 4404 alust kokku 15 570 inimesega.  Kõige rohkem aluseid väisas Kuressaare jahisadamat 2011. aastal (520), kõige vähem aga esimesel hooajal (8). Lisaks eelpool mainitud riikidele on jahisadamas varasemalt peatunud ka Malta, Kanada, Prantsusmaa, Belgia, Šotimaa, Iirimaa, Austraalia ja Tšehhi lipu all sõitvad laevad.

Purjetamishooaeg on selleks aastaks lõppenud, küll aga on sadam avatud kõikidele teistele külalistele, sest navigatsioonihooaeg kestab seni, kuni vesi jäävaba. Ametlikult algab uus navigatsioonihooaeg aprillis, kuid reaalne algus sõltub talve iseloomust ja jääolukorrast kevadel.