Et maikuu esimene nädal on linna sünnipäevanädal, soovitakse järgmisel laupäeval toimuvate talgutega linnale kingitust teha. Tänavu valiti talgupäevaks välja lossipark ja Ranna tänava metsaalune.

Lossipargis on koostöös Kuressaare linnamajandusega plaanis igakevadine koristus, riisutakse ning tassitakse oksi. Niisamuti koristatakse ära Ranna tänava alune mets ning tassitakse välja äralõigatud võsa. Lossipargis on grupijuhiks Urmas Kuusk (tel. 564 766 21) ja Ranna tänaval Toivo Alt (tel. 504 8405).

Talgutega alustatakse laupäeval, 30. aprillil kell 10 ning alates kell 14 pakutakse kuursaali juures talgulistele suppi ja teed. Need, kes soovivad koristada lossipargis, võiksid kaasa võtta rehad. Ranna tänava talgulised töövahendite pärast muretsema ei pea, küll aga peaks valima sobiva riietuse – kummikud ja tugevad töökindad kuluvad marjaks.

Talgupäevale registreerimiseks tuleb saata e-kiri aadressile linn(a)kuressaare.ee või helistada telefonil 455 0530. Talgulisi registreeritakse reede, 29. aprilli keskpäevani. Registreerimine on vajalik supi tellimiseks ja jookide planeerimiseks.