Kokkade arvestuses võitis Tallinna Teeninduskooli võistkond kooseisus Johannes Hõimoja (peakokk) ja Kerli Lek (abikokk). Teise koha võitis Olustvere Teenindus-ja Maamajanduskooli võistkond kooseisus Riho Orumaa ja Silvia Käkk. Kolmanda koha napsas Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakooli võistkond, kus olid kaksikvennad Tauno ja Tauri Tamm.

Kokkadest sai eriauhinna „Tubli võitleja“ tiitli Kerli Hiiemäe.

Parima teenindaja tiitli said Haapsalu Kutsehariduskeskuse võistlejad Anna Rostovtsikova ja Merlyn Kallaste, paremuselt teiseks kuulutati Liisi Pitka ja Anna Guseva samuti Haapsalu Kutsehariduskeskusest ning kolmandaks tunnistati Maris Habe ja Teele Teder Võrumaa Kutsehariduskeskusest.

Ka teenindajatele anti välja mitmed eriauhinnad. Loovuse eest pälvisid autasu Cristo Rääbis ja Teet Unger Tartu Kutsehariduskeskusest, parima smuuti valmistasid Karen Jaanov ja Lea Viik Viljandi Ühendatud Kutsekoolist ja naerusuu tiitli said Maris Habe ning Teele Teder Võrumaa Kutsehariduskeskusest.

Kuressaare Ametikoolis toimunud kutsemeistrivõistluse „Nooruslik kevad“ võistlusülesandena pidid noored kokad nelja tunni jooksul valmistama kaheksa erinevat suupistet kalast, lihast ja köögiviljadest. Samuti tuli valmistada kaks erinevat magusat suupistet. Lisaks nendele suupistetele, mida kodus saadi harjutada, tuli teha üks suupiste üllatustoiduainest, mille andis teada peakohtunik enne võistluse algust.

Teenindajate võistluse ülesandeks oli furšettlaua katmine ning teenindamine. Samuti pidid teenindajad voltima salvrätikuid ja valama vahuveini.

Nii kokkade kui ka teenindajate võistlusülesannete koostamises ja reeglites arvestati rahvusvaheliste kutsemeistrivõistluste WorldSkills ja EuroSkills reeglitega, neid pisut mugandades ja olustikku sobitades.

Noori kokki hindasid Rudolf Visnapuu (Korsaar), Peeter Pihel (Pädaste, NEH), Toomas Leedu (GOspa), Madis Põld (Paat) ja Soome peakokkade ühenduse ekspresident Martti Lehtinen.

Teenindajaid hindasid Allan Vainu (Teie Kelner OÜ tegevjuht), Peep Peetersoo (Pärnu Kutsehariduskeskuse teenindusõpetaja), Siim Koovit (Hotelli Dorpat toitlustusjuht), Aadi Aadussoo (Sinu Catering OÜ) Kersti Õim (Tartu Kutsehariduskeskuse restoraniteeninduse juhtõpetaja) ja Tiiu Parm (Teie Kelner OÜ kvaliteedijuht).