Murdmaasuusatamisele hoian kindlasti pöialt ja tunnen huvi. Kuigi Eestil seal medalilootust pole ning toimumisaeg on sellel alal minu jaoks keeruline. Laskesuusatamine on ka huviorbiidis. Seal võib mõni meie sportlane heal päeval isegi õnnestuda.

ANDRUS SALISTE
Muraste küla Elanik

Proovin jälgida võimaluste piires. Traditsioon kui selline on tore ja olümpia kui "kõige-kõigem" on kindlasti koht, kus sportlane saab oma parimaid tulemusi näidata.

Kindlasti sooviks jälgida meie sportlastega seotud alasid - laskesuusatamine, miks mitte ka üllatustulemust võimaldavad suusahüpped ja veel mõned alad.

JAANUS RITSON
Sportlane ja võistluste korraldaja

Põhilises huviorbiidis on suusahüpped, kahevõistlus ja kiiruisutamine.

Need on alad, mida ka ise harrastan ja kus osaleb tuttavaid nii kodumaalt kui mujalt maailmast. Seepärast hoian pöialt meie kahevõistlejatele ja Kaarel Nurmsalule. Kui aega on, siis katsun kaasa elada ja pöialt hoida teistele tublidele Eesti sportlastele.

Kordaminekuid loodan kõikidelt esindajatelt. Ehk siis oma hooaja parima tulemuse tegemist. Kas kellelgi on lisaks oma vormitipu realiseerimisele ka piisavalt sportlikku õnne, et lausa medalile jõuda, näeme eelseisvate põnevate nädalate jooksul.