RIHO RÕÕMUS
Ilmandu küla elanik

Head meelt teeb see, et Tabasalust on aastatega välja kujunenud ja arendatud iseseisev kaasaegne asula. Väga palju on korrastatud taristut. Teed on korras ja valgustatud. Väga suur asi oli linnaga ühendatud kergliiklustee ehitamine. Tavajalutajad ja harrastussportlased võtsid sellega tänuga vastu. Järjest arendatakse loodusparki ning ellu on ärganud veel olematu Tilgu sadam.

Positiivne, et iga aasta tuleb juurde teenuseid, mida saab kätte Tabasalust ning ei pea nende pärast enam linna sõitma.

Üllatav, ja samas elanikkonnale meeldiv, on see, et sellise asula kohta on meil nii palju erinevaid kauplusi ja toitlustuskohti. Kuid naljaga pooleks võib öelda - puudu on veel üks kuum ööklubi !

Mulle meeldib ka valla leht. Kindlasti on see elanike seas populaarne ja loetav. Kõik teenuste pakkujad võiksid seal ennast aga veel rohkem tutvustada.

EDDI TOMBAND
Türisalu elanik

Suur saavutus on valla üldplaneering, millega on praeguseks jõutud lõpusirgele. Väga oluline on ka Tabasalus asuv spordikeskus. Kahjuks napib vallas lasteaia- ja koolikohti. Kohe tuleb alustada algkoolide ehitust, mis on vallale suur väljakutse.

EVELIN TIIRIK
Muraste elanik

Vald on jätkusuutlik, kiiresti arenev ning hea elamispaik. Viimase kümne aastaga siia kolinutele pakub see linnalähedust ning looduskaunist keskkonda.

Rõõmu teeb, et valla asulates on palju ettevõtlikke inimesi. Nende entusiasmil tegutsevad vabaühendused, külade seltsid ja seltsingud. Ja mis põhiline: omavalitsus püüab vabaühendusi igati aidata ning koos käib ka vastav ümarlaud.

Väga tore on sportimise ning vaba aja veetmise võimaluste laienemine. Vallas on ujula, palju on rajatud rattaja kõnniteid. Kõrgel tasemel on Tabasalu ja teised valla koolid. Ning vald saab uhkeldada vabatahtlike tuletõrjujatega, kes tegutsevad Väänas.