Veel on kavas kahepäevane reis Ida-Virumaale 25. - 26. mai. See on korraliku teenindusega reis. Võiks lasta ennast hellitada ka kodu­maa pinnal. Reis algab Puhjast kell 7.00 ja esimene peatus Kuremäe kloostris, siis Jõhvi kindluskirik ja edasi oleme juba Narvas. Kohaliku giidiga on väike ekskursioon jalgsi. Edasi siirdume Narva- Jõesuus­se. Seda linna on kunagi kutsutud „Põhjamaa Rivieraks". Edasi tuleb Oru park Toilas. Saame infot Oru pargist ja Oru lossist ja ajaloost. Ööbime hotellis kahekohalistes mugavustega tubades ja meid ootab õhtusöök rootsi lauas. Võimalus kasutada terme, jõusaali, ujulat ja hommikusauna (külastusaeg on piiramatu ja on juba meie hinna sees). Peale hommikusööki (rootsi lauas) kiire peatus Valaste joa juu­res ja seejärel Saka mõis, Kukruse mõis ja Mäetaguse mõis. Õhtuks Puhjas tagasi. Hinnaks on 92€ ja lisatasu eest 6€ pääsmed mõisatesse ja kirikusse. Küsi infot juurde.

Lisaks veel 2 ühepäevast reisi, Järvamaa 25.08 ja Võrumaa 17.06. Mõlemad reisid algavad Puhjast. Võrumaa reis maksab 30€ ja sisal­dab bussisõitu, veetorni-, linnupargi-, muuseumi pääsmeid, ravim­taimeteed ja kohvipausi Cantervilla lossis.

Järvamaa reisi hinnaks on 33€. Hinna sees bussisõit, giiditeenus, pääsmed (küünlavabrik, Eistvere, Väätsa ja Kirna mõis, ajakeskus. Kaasa ka endavalmistatud küünal. Tehasehoones asuvast kauplusest võib kaasa osta kõike vajalikku kraami, millest kodus saab küünlaid valmistada. Meil on võimalus kohtuda Külakeskuse tublide liikme­tega Eistveres.

Mõned kohad on ka Läti taimeparaadile Siguldasse, mis toimub 5. mail, hind 22€. Buss tuleb Puhja ja toob Puhja tagasi õhtul. Pakkumi­si on veel mõnedele reisidele, mis algavad Tartust. Küsige!

Info kõigi reiside kohta Nelli Uustalult telefon 53542244 või 7451570, e-post nelliuustalu@hot.ee.