Mõistlik liikumine ja enda venitamine, õige hingamine annab elukvaliteeti ja vananeda on tore. Ükskord nad ütlesid mulle, et tee meiega mis soovid, peaasi , et harjutused liiga nooreks ei teeks - võetakse veel pension ära! Aga kus sa sellega, naised on noored mis noored, elurõõmu ja särtsu täis.

Pea iga kord räägime ka toitumisest, õigest liikumisest, organismi puhastamiseks. Ja siinkohal tahaks ka neile, kel pole võimalust või veel "laiskus" kontides, mõned kasulikud soovitused anda, et tunda end hästi, ja säravana.

1. Hommikuti ärka rahulikult, siruta end kui kass, märka ilusa päeva algust ja naerata iseendale.

2. Joo enne sööki klaas sooja vett. See hoiab kõhukinnisusest ja paneb seedimise tööle. Kel veel vitamiinipommi vaja, siis võiks enne sööki proovida: 1 spl. kreeka-pähkli (oliivi) külmpressõli, 1 spl sidruni-mahla (ikka värsket), 1 spl mett ja kui võimalik siis 1 värske vutimuna. Selline kokteil annab palju mineraalaineid ja võtab väsimuse ära.

3. Liigu iga päev värskes õhus, hea on kepikõnd, mis tugevdab südamelihast. Ja värsket õhku siin Varblas jagub!

4. Vaata pilvi ja vaimustu lihtsatest asjadest, nii säilitad nooruse.

5. Loe ja vaata ainult positiivset, nii ümbritsed end hea atmosfääriga.

6. Õhtuti tee teed. Väga hea on melissi ja kummeli tee, mis aitab lõdvestuda. Või siis vaarikavarre ja kibuvitsamarja tee, hoiab

trombid eemal ja vere mõistlikult vedela.

7. Tee õhtuti jalavanne. Palju on räägitud magneesiumkloriidist (vajalik südamele ja verele), seda saab keemiapoest, tavapäraselt on apteegis see hirmkallis.

8. Või tee valgeid ja kollaseid Salmanovi tärpentiini jalavanne. Väga oluline vere kapilaaridele, maksale, südamele, jalgade-käte külmetamise puhul. Ja toob imehea une.

9. Või kõnni metsa too kuuseokkaid, pane veidi piparmünti ja jalad sisse!

10. Söö iga päev 1 peotäis kuivatatud puuvilja või pähkleid. Rosinate kilo on turul 3.50 eur.

Ühesõnaga, võta endale natuke aega, vaata mida sa suhu paned, palju liigud ja millest räägid. Sest ainult sina ise saad elada oma elu kvaliteetselt!

Ja meid mahub veel esmaspäeviti võimlema, ikka 8.30 Varbla rahvamaja 2 korrusele!

Suured tänud teile tublid noored naised: Linda, Asta, Laine, Aili, Eele, Aime!

Teiega koos harjutusi tegev Thule.