Laagri Kristliku Koguduse juured on Oleviste kirikus. 1992. aastal alustas Oleviste kogudus Pääskülas, Rohula tänaval asuvas Misjonimajas jumalateenistustega.

Sellest kasvas välja tänane kogudus. Lisaks iganädalastele vaimulikele teenistustele oleme korraldanud kogukonnaüritusi nagu näiteks Laagri keskuses 2002. aastal toimunud kogupere-jaanituli. Kogudusena kuulume Eesti EKB Koguduste Liitu, kelle kaudu oleme esindatud Eesti Kirikute Nõukogus.

Oleme siin, et jagada seda, mida Jumal on meile andnud. Tahame oma tegevustega näidata, et kirik pole pelgalt hoone, traditsioon või ajalugu, vaid kolmainu-Jumalat isiklikult tundvad inimesed.

Oleme kogukond, kes usaldab oma elus Piibli õpetust ja kristluse põhiväärtusi. Me soovime kogukonna kõigile huvitatutele pakkuda kiriklike talituste, ürituste ja kursus-te kaudu vastuseid vaimulikele vajadustele. Teretulemast vaatama ja osalema!

Soovin isiklikult kõigile Laagri alevi ja Saue valla inimestele rõõmsat, tegusat ning Jumalast rohkelt õnnistatud uut aastat!