Taas kord oli hea meel tõdeda, et Saue valla üks suuremaid ettevõtteid - Mati Kalapood, oli oma välimüügi letiga nii värsket kui ka suitsutatud kala pakkumas. Kaugemalt olid kohal Delikatess toodete müüjad, kelle valiku seas oli põdravorsti, metslooma konserve ja suitsutatud juustu.

Siimusti keraamika, puidust käsitöö ja Liia Mai Niidu valmistatud kenad kõrvarõngad ning ka teiste müüjate kaunid ehted leidsid kindlasti väärilise omaniku.

Magusat suupoolist sai sel korral nii raha eest kui ka tasuta! Nimelt Laagri Taluturu ja perepäeva avamisel kell 12.00 pakkusid Laagri eakate seltsingu Pihlamari prouad rahvale magusat kringlit, kohvi ja teed ning seda lihtsalt muidu niisama. Head ja maitsvad kringlid küpsetas proua Asta Romandi Salati tänavalt.

Aga kohal oli ka müüjaid, kellel koduseid hõrgutavaid küpsetisi müügiks oli pakkuda, nende seas oli sel korral ka vallavanem ise ja tema vend Mart Laisk, kes oli müümas kodus küpsetatud taluleiba. Siinkohal mainin ka Niine Lepiku Talu maitsvat kohupiima, mille müük sel korral küll delegeeriti naabrimehe Urmas Kaldale, kes taluturul toitlustust pakkus.

Kõik taluturul toimuv oli sel korral seotud ka Laagri Perepäevaga, kuhu ootasime osalema nii lapsi kui ka nende vanemaid ja vanavanemaid.

Toimus muusikastuudio Vikerkaar kevadkontsert, päevajuht Arlet Palmiste korraldas rahvale lustlikke mänge, täiskasvanutele pakuti meelelahutust kiikingi näol, Juku mängukeskus oli kohal batuutidega ning lastele tehti näomaalinguid. Kloun Axeli maagiline võlukunsti show ja elav järjekord õhupallivigurite järgi ei tahtnud kuidagi lõppeda, kultuurikeskuse pikas saalis oli avatud meisterdamise töötuba, ning võimalus valmistada oma kätega pärlitest ehteid, pesupulkadest liblikaid tõi kohale arvukalt osavõtjaid,. Tõmbenumbriks kujunes aga kultuurikeskuse tagahoovi vahupidu.

Järgmine taluturg

Saue valla Kultuurikeskuse õuel on 18. juunil kell 10-14.00. Kõik aiasaadustega kauplejad, leiva küpsetajad, marja ja juurvilja ning maitsetaimede kasvatajad, kitsepiima, mee ja kohupiima kui ka käsitöö müüjad - olete oodatud kauplema! Ostjate seas on palju soovijaid just talutoodangu ja eriti toiduainete ostlemise järele. Ostja ka sina, ole hea, TULE TALUTURULE .