Merle ei jäänud lihtsalt koduseks emaks vaid lõi lasteriiete firma. Alguses õmmeldi oma lastele, kuid info vahvate riiete kohta levis sõprade ja tuttavate kaudu kiiresti ning täna võib üle Eesti näha põngerjaid, kes kannavad Bluebird Kidswear mütse, salle, pükse, pluuse ja muid lõbusaid riideid.

Bluebird Kidsweari kollektsioonist

"Palju on olnud abi ja tuge vanavanematelt ja teistelt pereliikmetelt, kes on aidanud lapsi hoida, kui nad on haiged, kuid tööasjad ei luba kodus olla" on Merle pere toetuse üle tänulik." Mehega kahekesi oleks meil oluliselt keerulisem" tõdeb ta.

Kui varem õmbles tooteid Merle ise kodustes tingimustes, siis tänaseks on ettevõte nii palju kasvanud, et renditakse kontoripinda ning õmbluse eest vastutab õmblusteenust pakkuv ettevõte. Kõik Bluebird Kidswear tooted on õmmeldud algusest lõpuni Eestis. "See on meie jaoks väga oluline, et saaksime võimalikult palju tööd jätta Eestisse ning just väiksemates asulates tegutsevatele ettevõtetele, et võimalikult palju sealseid inimesi saaks tööd" ütleb Merle. "Toodaksime ka kanga Eestis, kuid kahjuks ei ole siin sellist ettevõtet, kes meile sobivaid kangaid pakkuda saaks."

Kvaliteet on Bluebird'ile väga oluline ja seepärast valitakse hoolega kangaid, millest rõivaid õmmeldakse. “Lisaks materjali valikule, pöörame alati erilist tähelepanu ka lõigetele. Rõivaid peab olema lapsel lihtne ja mugav selga panna ning vastavalt toote võimalustele peavad need olema maksimaalse kasutusajaga.” Ütleb Merle.

28. novembril toimunud Lääne-Nigula valla beebipäeval kinkis vald uutele ilmakodanikele samuti Bluebird Kidswear’i sallid ja mütsid. "Meil on väga hea meel ja au, et vald usaldas meile beebipakkide täitmise. Loodame, et ka väikesed vallaelanikud tunnevad nendes riietes ennast hästi ning vanemad on rõõmsad ilusa ja praktilise kingituse üle" ütleb Merle.

Bluebird Kidswear’i lasteriideid saab osta üle Eesti, edasimüüjad on Tallinnas, Viljandis ja Pärnus, kuid peamine ostukoht Bluebird klientide jaoks koduleht www.bluebirdkidswear.eu, mis on tehtud võimalikult mugavaks ja kiireks ostukohaks.

Lõpetuseks tõdeb Merle, et noorele perele ei ole elu maal alati lihtne. "Kõik sõbrad elavad Tallinnas ja nendega kohtumine seetõttu keeruline ja suur ettevõtmine. Kuid väljas peab käima, et vaheldust saada ja energiat koguda." "Koduseid kohustusi on maal elades oluliselt rohkem, kui väikeses linnakorteris." arvab Merle. Kahjuks ei ole siin ka palju vabaaja veetmise võimalusi lastele ehk siis trennid ja muud huviringid asuvad kõik Haapsalus ning igapäevasel sõitmisel kolme last erinevatel aegadel linna sõidutada on tööl käimise kõrvalt väga keeruline, et mitte öelda võimatu." Kuid maal elamisel on oma võlud ka. Peale kiiret tööpäeva jõuda koju, kus vaikus ja rahu ning oma privaatne koduhoov, on väga kosutav - sellele linn vastu panna ei saa."

Bluebird Kidsweari riided