Indrek Klammer - OÜ Voore Farm ainuosanik ja tegevjuht. Indrek Klammeri Raja Talu alustas tegevust 1990.a-l. Ettevõtjana asutas ta AS Voore Farmi 1993. aastal, mille 1996.a-l Äriregistrisse kandmiseks kujundas ümber OÜ Voore Farmiks.

Ettevõtte tegevusaladeks on piimakarjakasvatus, seakasvatus, teraviljakasvatus, metsamajandus. Töötajate arv on  22. Ettevõttel on kaasaegsed põlluharimismasinad. Renoveeritud on  olemasolevaid lautasid, sõnnikuhoidlaid ja teraviljakuivateid.

Indrek Klammer on ainuosanik ja juhatuse liige OÜ-s Kulina Mõis (1 töötaja) ja OÜ-s Kupna Mõis (6 töötajat); juhatuse liige OÜ-s Küti Mõis (7 töötajat). Kuulub MTÜ Viru-Jaagupi Maaparandusühistu ja Eesti Sealihatootjate Mittetulundusühingu juhatusse. On Eesti Suurpõllumeeste Klubi asutaja- ja juhatuse liige. On olnud tegev Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Viru-Jaakobi Koguduse juhatuses ja on Vinni Vallavolikogu liige aastast 1996.

Indrek Klammeri kui enamusosaniku poolt juhitavaid ettevõtteid iseloomustab hea ettevõtluskultuur, panus kohalikku tööhõivesse ja piirkonna arengusse ning ühiskondlikku ellu.

Indrek Klammeri esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks Vinni vallavalitsus.

Hõbedase rinnamärgi „Hea ettevõtja 15" laureaadid on:

Jaan Neelokse - Roela Suurtalu OÜ suurosanik ja juhataja. On juhtinud ettevõtet alates selle asutamisest 1997. aastal. Põhitegevusalaks on piimakarjakasvatus ja piimatootmine. Kõrvaltegevusharudena tegeletakse nii teravilja, rapsi ja rüpsi kasvatamisega kui põllumajanduslike teenuste osutamisega. Ettevõte pakub aastaringselt tööd umbes 10-12 inimesele. Jaan Neeloksele kuuluv Piire Uustalu OÜ tegeleb lihaveisekasvatusega. Jaan Neelokse on väga mitmekesiselt, läbimõeldult ja järkjärgult laienedes arendanud oma juhitavaid ettevõtteid, pooldades uuenduslikke ideid. On Virumaa Põllumeeste Liidu ja TÜ Rakvere Piimaühistu juhatuse liige. Kuulub 2012. aastal loodud Rakvere Lihaühistu TÜ juhatusse.

Jaan Neelokse esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks TÜ Rakvere Piimaühistu.

Mika-Petri Vehmanen - Kohala SF OÜ juhataja alates 1997. aastast. Ettevõte pakub aastaringselt tööd 18-20 inimesele, olles Sõmeru valla üks suurimaid põllumajandusettevõtteid. Põhitegevusalaks on piimakarjakasvatus ja piimatootmine. Kõrvaltegevusharuks on kruusa- ja liivakarjääritegevus, sh kruusa ja liiva müük. Mika-Petri Vehmanen on Kohala Mõisa omanikuna seda aastatega taastades muutnud selle majutus- ja toitlustusteenust pakkuvaks mõisakompleksiks. Kohala Mõisale kuulub Eesti ainus Islandi tõugu hobuste tall.

Kuulub mitmete ühistute juhatustesse ja nõukogudesse, mis annab tunnistust tema pühendumisest nii regionaalse kui Eesti riikliku põllumajanduse arendamisele. On TÜ Rakvere Piimaühistu juhatuse esimees ning 2012. a loodud Rakvere Lihaühistu TÜ juhatuse esimees. Lisaks kuulub piimatootjaid ühendava keskühistu EPIKO TÜ ja sisendite ostu keskühistu Farm IN TÜ nõukogudesse.

Mika-Petri Vehmaneni esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks TÜ Rakvere Piimaühistu.

Gustav Põldmaa - OÜ K & G Saarelt juhatuse esimees alates ettevõtte moodustamisest 1993. aastal.

Osales aktiivselt põllumajandusreformi läbiviimisel. On suutnud vaatamata paljudele raskustele arendada välja kaasaegse ettevõtte, kelle põhiroll on kartulikasvatusel. Ettevõte on Laekvere vallale olulise tähtsusega.
Gustav Põldmaa osaleb aktiivselt ühiskondlikus elus. On Laekvere vallavolikogu liige. On juhatuse liige MTÜ-s Eesti Talukartul, MTÜ-s Simuna Spordiklubi, TÜ-s Talukartul ja nõukogu liige  AS-s Simuna KJ. Tema Sireveres asuv kodu on mitmel aastal olnud kandidaat konkursil "Kaunis Eesti kodu".

Gustav Põldmaa esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks Laekvere vallavalitsus.


Aarne Urb - Peetri Talu omanik ja tegevjuht alates 1997. aastast. On olnud Laekvere Tarbijate ühistu taastaja ja selle pikaaegne juht. Peetri Talu on Laekvere valla üks tugevamaid talusid.
Aarne Urb on ühiskondlikult aktiivne ning on juhtinud Laekvere vallavolikogu.

Aarne Urbi esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks Laekvere vallavalitsus.

Riho Kivila - Strangko Grupp AS omanik ja tegevjuht. Riho Kivila on ettevõtja, tegevjuht  ja firmaomanik alates 1993. aastast.

Alustas ettevõttega Alice AS, mille põhitegevuseks oli kaubandus ja lüpsifarmide seadmed. Kuna firma  põhitegevus  oli seotud oluliselt Taani firma Strangko  laudaseadmetega, siis muudeti firma nimi Strangko Grupp AS-ks. Tegu on põllumeestele laudaseadmete näol kompaktset teenust pakkuva ettevõttega. Tamsalu valla üheksal inimesel on ettevõttes kindel ja vastutusrikas töökoht.

Ettevõte on läbi aegade toetanud kohalikke kultuuri- ja spordiüritusi.

Riho Kivila esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks Tamsalu vallavalitsus.

Rein Lall - AS Võhmuta PM omanik ja tegevjuht. Rein Lall on ettevõtja, tegevjuht ja firmaomanik alates 1993. aastast.

Põhitegevuseks on looma- ja taimekasvatus. Firma on tänaseks renoveerinud paljud tootmishooned ja ehitanud uue kaasaegse lüpsifarmi. Aastal 2011 oli Võhmuta PM lüpsilehmade toodang maakonna kõrgeim, ületades 10000 kg piiri. Ettevõte on tööandjaks 27-le valla inimesele.

Rein Lalli esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks Tamsalu vallavalitsus.

Pronksi rinnamärgi „Hea ettevõtja 10" laureaat on:

Mehis Täpp - OÜ Liliina juhataja.

Alustas ettevõttes müügijuhina, alates 2000. aastast on üks ettevõtte omanikest ning 2009. aastast juhatuse liige.

OÜ Liliinas töötab üle 40 inimese, 80% toodangust läheb ekspordiks.

Spordientusiasti Mehis Täpi juhtimisel on ettevõte paljude spordivõistluste toetaja, alates Ööjooksust, Viru Maratonist, lõpetades väiksemate Kunda ja Rakvere võistlustega. 

OÜ Liliina on aastaid toetanud Lääne-Viru suurte perede ühendust ja Lääne-Virumaa puuetega
inimeste koda.

Mehis Täpi esitas hea ettevõtja rinnamärgi kandidaadiks OÜ Liliina kollektiiv.

Kolmes järgus kavandatud rinnamärgid "Hea ettevõtja 10/15/20 aastat" antakse ettevõtjaile, kes on juhtinud ettevõtet edukalt vähemalt vastavalt 10, 15 või 20 aastat, ning keda iseloomustab korrektne maksekäitumine, hea ettevõtluskultuur, panus piirkonna tööhõivesse, kohalikku arengusse ja ühiskondlikku ellu. Rinnamärgi kandidaate said maavalitsusele esitada ettevõtted, kohalikud omavalitsused, mittetulundusühingud ja teised organisatsioonid. Laekunud taotluste hulgast valis rinnamärgisaajad Lääne-Viru maavalitsuse, Lääne-Viru arenduskeskuse ja Lääne-Viru omavalitsuste liidu ühine komisjon. Maavanem Einar Vallbaum tänas rinnamärke üle andes pikaajalisi ja tublisid ettevõtjaid maakonna majandusse ja kohalikku arengusse silmapaistva panuse andmise ees.

„Hea ettevõtja" konkurss kuulutati Lääne-Virumaal esmakordselt välja möödunud, 2011. aastal, mil valdav osa esitatud kandidaatidest ja laureaatidest olid sarnaselt tänavuse aastaga põllumajandusvaldkonnast.

Tänavuse ettevõtluspäeva kandvaks sõnumiks oli äriideede genereerimine ja enesekindluse ning motivatsiooni leidmine ettevõtlusega alustamiseks ja tegutsemiseks. Maavanem Einar Vallbaum julgustas oma sõnavõtus ettevõtluspäevale kogunenud alustavaid ettevõtjaid julgelt tegutsema, öeldes, et näeb maakonnas väljakutseid ja turgu uutele ettevõtetele. Lääne-Virumaa ettevõtluspäeva rahastas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahenditest, korraldasid SA Lääne-Viru arenduskeskus ja Lääne-Viru maavalitsus.