Anne-Mai Valk: Mina osalesin laulupeol kolme asjaga. Ma olin mudilaskooris, viiulis ja lastekooris, aga kaasa tegin ainult lastekooris ja viiulis. Ma sellepärast ei laulnud, kuna aega jäi väheks.

Sandra Päll:

Osalesin laulupeol viiuliansambliga ja lastekooris. Laulupeo ajal olid väga soojad ilmad ja väga paljud osalejad said päikesepiste. Laulupidu oli tore. Läheksin teinekordki sinna laulma.

Agnes Saagim:

Selle suve laulupidu oli väga huvitav. Eriti meeldis mulle rokiblokk. Osalesin seal lastekooriga ja viiuliklassiga. Proove oli küll palju, aga kõik olid rõõmsad ja lõbusad. Jäin peoga väga rahule.

Maria Valk:

Mina laulsin lastekooris ja mudilaskooris ja see oli väga äge. Aga proovid mulle ei meeldinud kuna oli tohutult palav. Minule meeldis seal sellepärast ka, et seal oli palju huvitavaid käsitöö- ja kommipoode. Meie pidime kandma rahvariide mustriga seelikuid ja valgeid-musti pluuse. Meie õpetajateks olid Aave Kark ja Helgi Kaibald. Laulupeol olime kolm päeva. Veel käisime loomaaias ning kinos. Esimesel ja teisel päeval olid meil proovid, aga kolmandal päeval oli rongkäik, mis mulle meeldis väga. Seal me lehvitasime kõigile ja kui keegi hüüdis meie koori nime siis kiljusime. Pärast rongkäiku oli esinemine ja siis oli kojusõit.