Suvepäevade peamiseks ideeks on elamine väikesaarel ilma elektri ja kraaniveeta. Kindlad tegevused, milleta suvepäevad ei möödu on uustulnukatele saarematk, saunaõhtud ja maastikumäng. Igasse laagrivahetusse on kasvatajatele abiks saabunud ka nooremat abiväge, kes ise on olnud Hobulaiul laagris ning aitavad nüüd praegustele vahetustele tegevusi korraldada.

Möödunud nädalal toimunud kokkuvõtval arutelul tõdesid kõik kasvatajad, et taas möödus üks tore laagrisuvi. Kuna suvepäevi on läbi viidud mitmel järjestikusel aastal, siis kogu tegevus puhkebaasis sujus ladusalt ning igaüks teadis oma ülesandeid ja vastutusala. Laagri tegevusele kipub ootamatusi viskama vaid ilmataat, kes vahel keerutab merele tormi või siis laseb merevee nii madalaks, et paadiga üle vee sõita ei saa.

Puuetega laste perelaager toimus tänavu viiendat korda. Esmakordselt toetasid laagri läbiviimist mitmed Eesti ettevõtted ilma kelle abita olnuks laagri läbiviimine majanduslikult keeruline.

Märjamaa vallavalitsus tänab Märjamaa valla puuetega laste laagri toetamise eest:
All Fresh OÜ, Rigual OÜ, Kadarbiku köögivili OÜ, AS Leibur, Valio Eesti AS, Premia Foods AS, Saarioinen Eesti OÜ, Coca- Cola Hellenic, AS A. Le Coq, Estinvait OÜ, Paulig Coffee AS, Elisa Eesti AS, Swedbank AS, Ergo Kindlustuse AS, AS Ajakirjade Kirjastus, Maanteeamet Põhja regioon, Päästeamet, Eesti Punane Rist Raplamaa Selts.