Sellel aastal on ilmataat teinud meile väga ilusa kingituse - õues on imeilus paks lumi!!! Akende taga piiluvad päkapikud, kes jälgivad, kas lapsed on head. Lapsed on alati head ja seega leiavad nad enamasti ka midagi oma susside seest - oi seda rõõmu!

Meie lasteaias on ka jõuluootus nii suur ja kui palju põnevat siginat-saginat kõikjal on! Jõulukuu on aasta toredaim kuu, sest iga päev ootab meid midagi põnevat! Me kaunistame tubasid, toome tuppa kuuse ja kaunistame ta ära; paneme küünlaid põlema ja lihtsalt naudime mõnusat küünlavalgust ning arutame kõiksugu põnevaid teemasid. Ja loomulikult ootame iga päev päkapikke ja pikisilmi ka jõuluvana.

Meisterdame koos päkapikuga

Neljapäeval, 6.detsembril kutsusime me ka Sinimäe Põhikooli pisikesi lapsi kaasa, et ühiselt käia Päkapikkude koolis, Narva linnuse Põhjaõues. Koht on selle jaoks fantastiline, jõuluhõngu oli seal piisavalt! Seal ootasid meid suured päkapikud, kes meiega koos piparkooke kaunistasid, jõulusokku meisterdasid, meile muiasjuttu jutustasid ning meiega mängisid. Kui kõik õppetunnid selgeks said, siis lõpetuseks jõime ühiselt õues katla ümber sooja teed ja nosisime piparkooke. Enda meisterdused saime koju kaasa. Aitäh teile kallid päkapikud!!!

Kui kõik eeltööd tehtud, siis hakkame ka lasteaias piparkooke tegema, et neid siis üheskoos peol nosida. Muidugi käivad kõige selle kõrval hoolega ettevalmistused jõulupeoks - õpime luuletusi, laule ja tantse, mida siis jõuluvanale näidata. Ega siis jõuluvana ju niisama kinki anna!

Vaivara Lasteaia jõulupeod toimuvad sellel aastal väljaspool meie maja. Sinimäe rühmad tähistavad pidu 19.12.2012 kell 16.30 Vaivara Seltsimajas ja Olgina rühmad 21.12.2012 kell 17.00 Olgina Rahvamajas. Ootame peresid meie pidudele, sest üheskoos on alati lõbusam!

Suur aitäh tädi Kaile, kes lubab meil oma suuri saale kasutada, seal on meil väga mõnus pidutseda!!!

Käib töö ja vile koos…

SOOVIME KÕIGILE IMELIST JÕULUAEGA JA LÕBUSAT VANA AASTA LÕPPU!!! Naudime talverõõme ja alles jäänud aastat, et see siis mööda saata ja uus, kindlasti veel parem vastu võtta!!!