Audiitor- ja ärikonsultatsioonide ettevõte PwC annetab lastekodulaste õppestipendiumifondi 10 000 eurot. Õppestipendiumiga toetatakse kõrgkoolis õppivaid lastekodudest (asenduskodudest) pärit noori. PwC soovib oma toetust jätkata ka tulevastel aastatel.

Õppestipendiume on Eesti Lastefond maksnud alates 1989. aastast, alguses toetasime ka kesk- ja kutsekoolis õppivaid lastekodulapsi ja orbe, ent rahanappuse tõttu saame nüüd toetada vaid kõrgkoolis õppijaid. Asenduskodudes on Eestis umbkaudu 1800 last, kõrgkooli jõuavad neist vähesed - tublimatest tublimad. Seetõttu peab Eesti Lastefond oma kohuseks neid väheseid tublisid noori toetada ja turgutada, et nad omandaksid hariduse, mis aitab neil kitsastest oludest välja rabeleda.

2011. aastal toetas Eesti Lastefond õppestipendiumiga 21 noort. Meie stipendiaadid õpivad erinevates ülikoolides nagu näiteks Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tallinna Pedagoogiline Seminar, Eesti Lennuakadeemia ja ka  Eesti Mereakadeemia.

2012.aasta stipendiumite üleandmine toimub kevadel, lisainfo stipendiumide kohta on leitav Eesti Lastefondi kodulehelt www.elf.ee.