Natuke tõsisemat vahepala pakkus Helen Doroni Early English Learning Center, kus viidi läbi näidistund.

Peo kulminatsioon oli Rattaralli ja auhinnaloos. Sel aastal olid Pärnamäe küla lapsed eriti tublid, seega jätkus auhindu igale lapsele, kes lastepäevast osa võttis. Korraldajad soovivad tänada kõiki Pärnamäe küla lapsi ja nende vanemaid, kes lastepäeval osalesid.

Samuti tänab Pärnamäe Külaselts lastepäeva toetajaid: Batuudirent.ee, kes tõi meile kolm suurt batuuti lustimiseks, auhinnad lastele panid välja lisaks lastevanematele Karupoeg Puhh, Juunior Lastekaubad ja Helen Doron EE.

Lapsed said maiustada Reval Cafe ja Tampe küpsetiste, Saare kohukeste ja Comarketi kommidega. Suured tänud ka lasteaia-pereklubi Väike Päike juhtkonnale, kes Pärnamäe Külaseltsil oma majas toimetada laseb. Silja, Piret, Kerli, Kärol, Siiri, Toomas, Aimar, Timo ja Co - aitähh suurepärase korralduse eest!

Üks pisike poiss kommenteeris auhinnakasti nähes, et küll Pärnamäe küla on ikka rikas... Tõesti, Pärnamäe küla on rikas, meie küla väärtuseks on meie kogukond ja lapsed ning neid on õnneks meil palju ja tuleb aina juurde.