Müüjatele kohatasu Lätte heaks 3 eurot + võimalusel vabatahtlik annetus. Palume registreeruda merle@late.ee.

Laupäeval, 9. märtsil kell 11.00-17.00 saab proovida puidust kausi nikerdamist. Meisterdajaid juhendab Peeter Sihvre. Vahendid on Lätte poolt, osalustasu 3 eurot. Palume registreeruda selts@late.ee.

Reedel, 15.märtsil kell 15.00-21.00 on Erakoolis Läte avatud uste päev. Saate näha meie kooli igapäevaelu, kuulata kontserti, vestelda lapsevanemate ja õpetajatega ning toetada Lätet, ostes kohvikust õunamahla ja kooke. Täpsem info kodulehel www.late.ee.

Laupäeval, 16. märtsil alustame Peeter Sihvre juhendamisel kannelde meisterdamist.

Eelnev peitli, lihvimispaberi jms tööriistade kasutamise oskus ei ole vajalik, kuid selle eest on vaja aega, kannatlikkust ning endast teada anda hiljemalt 9. märtsiks kool@late.ee.

Kohti on 15-18 inimesele, millest viis on juba broneeritud.

Ühe kandle ehitamise hind on 90 eurot.

Lätte vanematekooli märtsikuu loengusse on oodatud kõik, keda huvitavad kasvatusküsimused. Teisipäeval, 19. märtsil kell 18.30 Kaia M. Buijs „Tahe, Tunne ja Mõtlemine - kolmeliikmelisus inimeses". Praktilises osas maalimine vesivärvidega, eelnev kogemus ei ole vajalik. Palume eelregistreerida kool@late.ee. Osalustasu alates 2 eurot. Täpsem info kooli sündmustest www.late.ee.