Kaitseministeeriumi ettepanekul korraldas Võru vallavalitsus riigihanked, et leida teelõigu projekteerija ja ka ehitaja.

Riigihangete tulemusena korraldas geoloogilised uuringud ja projekteerimise OÜ Reaalprojekt, ehitajaks oli AS Eesti Teed Lõuna regioon. Omaniku ehitusjärelevalvet korraldasid AS Infragate Eesti ja OÜ Äärejuht.

Kaitseministeerium rahastas töid kogusummas 167 686 eurot, millest rekonstrueerimine oli 165 766 ja omanikujärelevalve 1920 eurot. Geoloogilised uuringud koos projekteerimisega läksid maksma 4080 eurot. 273 meetri pikkuse teelõigu

rekonstrueerimise käigus on tehtud järgmised tööd: geoloogilised uuringud koos projekteerimisega; mullatööd (sobimatu pinnase asendamine uue pinnasega, kraavide kaevamine, mulde tugevdamine geotekstiili ja -võrguga jm); asfaltbetoonist teekatte panek; sademeveekanalisatsiooni ehitus; Üra oja raudbetoonsilla asendamine tänapäevase terastorusillaga; uute liikluskorraldusvahendite paigaldus; maastikukujundustööd. Teelõik valmis ja anti tellijale üle 30. juunil.