Suusabaasi soetamine läks maksma 4200 eurot, millest 3860 eurot tuli toetusfondi kaudu (sponsorite ja vanemate annetus), 1200 eurot kooli tegevuse toel teenitud renditasu ja 318 eurot heategevusliku jõululaada poolt kogutud raha. Lisaks soetasid osa peresid oma lastele ka isikliku suusavarustuse, mis ühishankega tegi suusakomplekti hinna üsna soodsaks (umbes 90 eurot).

Suusavarustuse idee elluviimisel - nii vanemate innustamisel kui ka tellimuse kokkupanemisel tahab koolipere südamest tänada meie hoolekogu liikmeid ja eriti hoolekogu esinaist Siiri Antsmäed. Suusahoide rajamise eest tänusõnad meie kooli õpetajatele Jüri Rummule ja Mati Kaljumetsale, kes koolivaheajal selle valmis ehitasid.

Eelmisel õppeaastal soetas Laulasmaa Kool vanemate ja kogukonna poolt annetatud toetusega 50 paari uiske, hokikeppe, spordivahendite kuivatuskapi. Ka sel aastal on liuväli valmis, kasutusel juba detsembri algusest eelmisel aastal ja praegu nii sile, et meie kehalise kasvatuse õpetaja pidas seda paremaks Jeti Jääkeskuse uisutamisplatsist. Uisuplats asub sellel aastal Laulasmaa spordiplatsil, kus aluspõhi jää püsimiseks tugevam kui koolile kuuluval väljakul.

Eelmisel aastal rajatud valgustusega kooli spordiväljakule loodame rajada lumelinna meie lasteaialastele ja noorematele koolilastele.

Laulasmaa Kool teeb ka sellel aastal talvise perespordipäeva, kus siis nii uiskudel, suuskadel kui ka lumelinna rajamisel saab oma oskusi proovile panna. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis ootame kõiki Laulasmaa Kooli pere ja kogukonna liikmeid talvespordirõõmudest osa saama 9. veebruaril 2013.

Loodame, et aktiivne sportlik tegevus värskes õhus hoiab Ameerikast läheneva gripilaine meist eemale.