„Murumunadega" sai tegutsetud 3 aastat ja siis andis ta teatepulga edasi järgmisele juhendajale. Ansambel „Üllatust" juhendab Marika tänase päevani ja on seda teinud juba 8 aastat.

Kevadkontserdi lõppedes õnnitleti Marikat lillede, meenete, pikkade mängunäppude ja kerge tantsujala soovimisega. Seejärel paluti kõik saalisviibijad kohvilauda, mille oli hea ja maitsvaga katnud ansambli „Üllatus" tragid naised. Peale suupisteid said ka kõik osalejad jalga keerutada nii makimuusika kui ka Marika akordionimängu saatel. Soovime Marikale ka meie ansambli poolt jõudu ja jaksu.

16. aprillil tegi ansambel „Üllatus" vastukülaskäigu Voosele, kuhu meid oli kutsutud esinema Voose eakate klubi „Ehavalgus" 15.aastapäeva üritusele. Voosel oli samuti viis erinevat esinejat, kes kordamööda oma laule ja tantse esitasid. Peale supisöömist jätkus seegi kord pidu ühislaulude ja -tantsudega.. Lauluviisid võttis üles ja aitas akordionil saata Marika Leppik Ardust ja ühistantsud õpetas selgeks Marika Tuttelberg Orust. Üritus oli väga tore ja veel kojusõiteski tuli bussis naistel lauluviis huultele, mida toetas ka bussijuht Ants.

Ansambel „Üllatus" valmistub juba kaheks järgnevaks suureks ürituseks. Kõue valda läheme esindama 15. mail Rocca al Mare Vabaõhumuuseumis toimuvale seeniortantsupäevale ja 18.juunil Loksal toimuvale Harjumaa memme-taadi lustipeole.

Kohtumiseni juba järgmistel kontsertidel!