Pikal talvel selgeks õpitud laulude esitamine mängukaaslastele ning emadele-isadele toimus tänavu juba 23. korda! Selline ammune tore traditsioon. Kus on need poisid-tüdrukud praegu, kes tookord häbelikult kleidiserva või püksisäärt näppisid? Juba 30 ringis noored inimesed!

Viimastel aastatel on ilusat traditsiooni vapralt vedanud ja arendanud Treimani Rahvamaja töötajad Tiia ja Viljar Soomre ning õpetaja Virge Maiste. Tänamist väärt on loomulikult lauluõpetajad ja saateansambel. Seekord õpetasid esinejaid Aili Altoja, Lelde Jalakas, Kai Marjamägi ja Virge Maiste. Esmakordselt astus üles ka Treimani noorte bänd, mis sai sooja vastuvõtu osaliseks.

33 väikest lauljat meeleoluka peo peaosatäitjatena olid selgi aastal vaprad ja rõõmsameelsed, laulud selged ja esitus krapsakas.

Oli ju suurele lavale tulek vastutusrikas samm, igaüks tahtis endast anda parimat.

Ilusat päeva aitasid „lauluõitele" veelgi meelepärasemaks muuta armsad üllatused pärast etteastet ning ühine maiustamine kringli ja muu meelepärasega.

Selle eest tänu lahketele sponsoritele - OÜ Helgi & Pojad, Kabli Pagar, OÜ Korall A.H.T., Metsapoole Põhikool ja Treimani Rahvamaja! Aitäh kõigile, tänu kellele see üritus toimus!

Pärast esinemist oli meie lapsel esimene küsimus see, millise lauluga ta tuleval aastal võiks esineda.

Seega on juba praegu ootus järgmise kontserdi toimumiseks vägagi olemas.