Nimelt toimub laupäeval, 22. jaanuaril kell 14.30 Sadolin Spordihoones naiste karikavõistluste finaalmäng, kus esimese tiitli sel hooajal jagavad kaks tugevaimat naiskonda. Praegu on veel pooleli poolfinaalid, kus finalistid selgitatakse kahe mängu kokkuvõttes. Parem väljavaade finaali jõuda on esimeses mängus tiitlikaitsja Tallina Eclexi 68:60 võitnud Tallinna Ülikoolil ja teisel, Tartu Ülikoolil, kes alistas esimeses mängus NikeWomen’i samuti 8 punktiga 63:55. Mõlemad finalistid selguvad teisipäeval, 18. Jaanuaril. 
Rapla pealtvaatajatel on kõige rohkem põhjust pöialt hoida Tallinna Eclexi võistkonnale, sest seal mängivad kaks Rapla Korvpallikooli kasvandikku Kaia Kosk ja Kerli Haas. Kahjuks on Kaia vigastusega rivist väljas, kuid Kerli on üks Eclexi võistkonna liidritest, olles 15 punktiga esimeses mängus võistkonna resultatiivseim 15 punktiga. Täpsema ülevaate võistkondadest anname siis kui on selgunud, kes Raplasse tulevad!

Sellega ei ole korvpallist laupäevaks veel isu täis. Pärast naiste karikavõitja autasustamist võõrustab Piimameister Otto/Rapla kell 17.00 meistrivõistluste ainuliidrit Tartu Rocki.

Selleks, et kõige suurematele korvpallisõpradele mõlema mängu vaatamine soodsam tuleks, müüakse pileteid mõlemale mängule naiste mängu esimese poolajal hinnaga 2.20. Sama piletiga on õigus vaadata ka G4S Korvpalli Meistriliiga mängu Rapla ja Rocki vahel. 18 aastastele ja noorematele ning pensionäridele on samal ajal pilet 1.10. Alates naiste mängu teisest poolajast saab tavapileti lunastada hinnaga 3.20 ja sooduspileti 1.60 eest ning jällegi näeb selle piletiga ka meeste mängu!

Kui mäng Rockiga tõi juba rekordarvu pealtvaatajaid, siis koos naiste karikafinaaliga on lootus Sadolin Spordihoone mahutavusvõime tõeliselt proovile panna. Tule ja veeda üks mõnus korvpallipäev!!!