Ja sugugi vähem pole vaadata saabuval laupäeval! Kuigi ka võrreldes Kalev/Cramo ja Piimameister Otto/Rapla eelarveid, ei tohiks suurt vastasseisu tekkida. Külalised on ju ometi ühed favoriidid Eesti Meistritiitlile ja lisaks osaletakse nii Balti Liiga eliitdivisjonis kui ka VTB Ühisliigas? Ometi oli nende meeskondade esimene kohtumine legendaarses Kalevi Spordihallis ülipõnev ja noored vihased Rapla mehed kaotasid mängu vaid 6 punktiga.

Kalev Cramo peab sel nädalal lausa 4 mängu, millest mäng Raplaga on järjekorras kolmas. Peale selle, et võistkonda kuulub rida Eesti koondislasi, saab huvitav näha olema, kuidas peab seekord vastu peatreener Aivar Kuusmaa närv Eesti kohtuniketööle, mida ta viimasel ajal jõudsalt kritiseerinud on.

Loodame, et tee Sadolini Spordihoonesse leiab ka seekord sama palju inimesi kui möödunud laupäeval. Sellele kaasa aitamiseks palun saatke see edasi oma töökollektiivis, sõpradele ja sugulastele. Kõik uued inimesed on teretulnud teavitama oma soovist saada alaliselt teateid Piimameister Otto/Rapla võistkonna ja Rapla Korvpallikooli tegemiste kohta.

KOHTUMISENI UUEL PIDUPÄEVAL!