Sel laupäeval toimuval PiknikFestil astuvad Tallinna Botaanikaaias üles Koit Toome ja Jorma Puusaag, Pirjo Levandi & Absolutico-tico, Helen Adamson, samuti Meloforia, Minu Akvaarium, Peachpuff ja Liqui Fuzz.

PiknikFestil saab külastada Fimoehete käsitöö- ja Helmehaldja töötuba. Rahvusmustritega kott-toole, istepatju, dekoratiivpatju, mündi-, õlakotte, rätikleite, vihmavarje jm demonstreerib festivalil etno.ee. Piknikutoidu müüb kohapeal BBQ Catering. Roikaait.ee toob lisaks roigasmööblile kohale kodukalja ning Kõllaste kommimeistrid pakuvad koduleiba. Festivali külastajatele toimuvad Urmas Laansoo ja  Krista Kauri juhtimisel tasuta ekskursioonid, algusega kell 13.00, 14.00 ja 15.00.

Tallinna Botaanikaaeda toovad bussid nr. 34A ja 38, mis väljuvad Viru keskuse bussiterminalist ja sõidavad Kloostrimetsa peatusesse. Lasnamäelt saab botaanikaaeda bussiga nr. 49. Samuti peatuvad Kloostrimetsa peatuses Tallinn City Tour bussid.

PiknikFesti piletid on müügil Piletilevis ja botaanikaaia kassas. Pilet eelmüügist maksab 12 eurot, sooduspilet 10 eurot ja perepilet 24 eurot. Botaanikaaed avatakse kell 11.00. Rohkem infot PiknikFesti programmi kohta leiab Tallinna Botaanikaaia kodulehelt.

Eile pidasid Botaanikaaia Sõprade Seltsi liikmed Pirita Selveri juures piknikku. Pikniku üheks eesmärgiks oli teavitada, et Tallinna Botaanikaaia Sõprade Selts tegutseb ja toimetab jõudsalt ning ootab oma ridadesse uusi liikmeid.

Foto: Taavi Puuorg