Nüüd jõudis esinemisjärg kätte meie kõige uhkematele külalistele. Kontserti alustas Turba Gümnaasiumi tütarlastekoor kahe lauluga. Sellist ilusat helisevat laulu pole meie õue peal enne kõlanud! Aitäh, Iveta! Järgmisena esinesid Lehetu lapsed paari tantsuga. Kiidan Lehetu lapsi selle julguse eest, et nad ei löönud kartma ca 150-pealise publiku ees, kes nende esinemist vaatas. Tavaliselt esinevad nad ainult oma küla üritustel. Aitäh, Kristiina! Seejärel näitasid oma rahvatantsu oskust Turba tantsijad - Haspel ja Tantsupisik. Nende poolt esitati suur hulk tantse, nii et allakirjutanul läks nende lugemine sassi. Aitäh, Piret! Tantsud vaadatud, oli aeg jälle laule kuulata - laululusti pakkus Riisipere Laululust. Nemad on Lehetu vanad sõbrad, kes Lehetu rahvast oma elurõõmsa laulu ja naljaga 2-3 korral aastas lõbustamas käivad. Aitäh, Terje! Ja ega andekatest noortest meie vallas puudust ei ole - välja reklaamitud üllatusesinejaks oli Aap Jõeste Turbast, kes esines väga emotsionaalselt A. Rõbaki loo Fairytale saatel. Aitäh, Aap! Ning kus on üllatusesinejaid, siis sinna tuleb neid veel. Kontserdi lõpetas Šoti Lions Klubi Turbast. Nende meeste tantsu saatis peoliste pidev aplaus. Aitäh, Riho, Toivo, Andres ja Albert!

Aga sellel ajal, kui enamus meist kontserti nautis, kattis Elvi koos noorte abilistega peolaua. Ja kui kontsert lõppes, asusime kõik üheskoos nautima maitsvaid suupisteid, Kairi küpsetatud kringleid ja Viive poolt valmistatud supermaitsvat kräsupea torti.

Aga nüüd lähme ajas natuke tagasi, sest tegelikult algasid Lehetu juubeli ettevalmistused juba aasta tagasi, kui Elvi alustas Lehetu praeguste ja endiste inimeste küsitlemist, et nende meenutusi DVD-le salvestada. Ja Lehetu peopäeval oligi meil võimalik meie külalistele ja sponsoritele tasuta jagada DVD-sid Lehetu ajalooga. Tegevusi oli veelgi - Elvi ja Olvia kirjutasid Lääne- Harju Koostöökogule projekti Lehetu 770. juubeli rahastamiseks, Moonika kujundas Lehetu küla lipu, Timo kujundas kutsed, Lehetu noored ja vanad olid abiks peo ettevalmistamisel ning paparatsod Veiko ja Innar olid väsimatud. Aitäh Teile! Veel soovime tänada meie sponsoreid - Nissi Vallavalitsus, Lääne-Harju Koostöökogu, Turba Lions Klubi, Vello Enniste, Juhan ja Helve Särgava, Riho Kivisild, Dea ja Andres Rüüberg, Argo Reinboom, Urmas Taal, Taavi Ehrpais, Andi ja Ene Arro. Suured tänud!

Seda suurepärast päeva meenutavad meile Ellamaa küla poolt kingitud kanada kuusk ja lipumastis lehviv Nissi valla vimpel.

Täname kõiki osalejaid ja kohtumiseni Lehetu küla 775. juubelil.