Miks operett? Aga seda žanri me veel viljelenud ei ole.

Opereti “Haljal aasal” tegevuspaik on Felsecki mõis Tšehhi-Austria piiril asuvas Steiermarcki mägikülas aastal 1931. Nii nagu operetis ikka, on ka selles loos laulu, tantsu, koomikat, armunute vahelist segadust ja traagikat. Kuid lõpuks on ikkagi kõik hästi!

Lustliku etenduse valmimisele aitavad kaasa palju inimesi: lavastab Leelo Jürimaa, muusikajuhid on Tiiu Tikkerber ja Jaanus Väljaots, tantsud seab-õpetab Taavi Saar, suurepärased helitaustad valmistab Andrus Kurvits, dekoratsioonide eest kannab hoolt Viktor Grossmann, etendust helindab-valgustab Oliver Jürimaa.

Kandvates osades astuvad üles Paul Rehemaa, Heli Sild, Reigo Tamm, Jaanus Väljaots, Kaili Terask, Kadri Toomingas, Maie Kents, Tiit Toome, Tanel Tikkerber ja Kalle Sisask.

Kõrvalosades ja mitmetes rollides näete: Helve Grossmann, Kalli Kurvits, Merike Kärmas, Krõõt Toomingas, Keith Kallas, Epp Sepp, Sirje Truu, Sirle Truu, Malle Raunmägi, Kaja Mäll, Esti Leinart, Inna Toome, Lii Mahlberg, Tõnu Lepik, Tiit Animägi, Viktor Grossmann ja Kaur Kask.

Pileteid saab Lehtse kultuurimajas broneerida, kuid siinkohal on palve, et need palutakse välja osta enne etendust! Kes ees – see mees ja saab parema koha!

Pilet 5 € ja sooduspilet (pensionär, õpilane) 3 € . Info tel 383 3350, 521 8398; e-post: info@lehtsekultuurimaja.ee

Loodame, et tekitasime teis huvi ja te tulete 21. mail Lehtse kultuurimajja opereti “Haljal aasal” esimesele avalikule etendusele!