Leiburi tootearendusjuht Tiina Rühka ütles, et koduleiva küpsetamise konkursi eesmärk on Eesti leivaküpsetamise traditsioonide elus hoidmine ja arendamine ning põnevamate maitsetega leibade kättesaadavaks tegemine kogu Eesti rahvale.
Foto Leiburi kodulehelt

„Viimaste aastate jooksul on paljudes Eestimaa kodudes hakatud taas ise leiba küpsetama. Kindlasti on inimestel palju maitsvaid retsepte, mis pärinevad esivanematelt või on katse-eksituse meetodil saanud pere lemmikuks. Leibur võimaldab huvitavamad leivad ja maitsed tuua kõikide eestimaalasteni, sest žürii poolt valitud lemmikleib läheb otse Leiburi tootmisse," lisas Rühka.

Senikaua, kuni uue lemmikleiva valimised alles käivad, on Leibur taaselustanud paljude jaoks juba tuttava traditsiooni. Oktoobri lõpuni varustab Leibur igal õhtupoolikul suuremaid Tallinna Rimi, Selveri ja Prisma poode ahjusoojade ja krõbeda koorikutega leivatoodetega. Poodide leivaosakondadesse on välja pandud kellaseier, mis annab infot, mis kell järgmisel päeval uus ahjutäis poodi jõuab. Mõistagi on värsked leivad ja saiad pakendamata ja viilutamata, just nagu vanasti.
Foto Leiburi kodulehelt